Onze beoordeling

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

1483

kleuren

Extra mooi zijn de jaloezieën van teak- of essenhout.

Houten Jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Houten jaloezieën, de natuurlijke sfeermaker in uw huis

Strakke raamdecoratie die toch sfeervol is, dat zijn de houten jaloezieën. En bovendien superpraktisch: met jaloezieën zijn het licht en de privacy in een handomdraai geregeld. Wie dus houdt van natuurlijke materialen en een warme sfeer in huis, bekijkt snel de vele opties bij de lokale specialist.

Silva jaloezieën: houten jaloezieën van hoge kwaliteit

De houten jaloezieën in onze collectie zijn de Silva jaloezieën: van een hoge kwaliteit, gemaakt van echt hout, en voorzien van een stofdicht aluminium bovenprofiel. U kunt dit bovenprofiel in 25 verschillende RAL-tinten laten uitvoeren, of de houten omkasting die standaard in hetzelfde materiaal als de lamel erbij geleverd wordt, ervoor klikken. Het hout van de lamellen is altijd voorzien van een UV-bestendige lak.

Voor elk interieur

Of u nu een rustiek interieur hebt met veel houten en lichte meubels, of juist een urban sfeer hebt gecreëerd met een betonnen vloer, gestuukte muren en veel witte en grijze tinten, jaloezieën van hout passen er altijd bij. Ze geven elke ruimte een warme uitstraling en zorgen voor een mooie balans en sfeer.

Met brede of smalle lamellen

Ook met houten jaloezieën kan elke ruimte een robuuste of juist verfijnde look krijgen. De keuze van de lamelbreedte heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van het interieur. Hoe breder de lamel, hoe robuuster de uitstraling, en hoe smaller, hoe verfijnder. Maar behalve dat de gewenste uitstraling de lamelbreedte bepaalt, is het ook verstandig om rekening te houden met de grootte van de ramen. Zo is het mooier om voor een groot raam een brede lamel te kiezen, omdat dat de ruimte en grootte benadrukt. Bij kleine ramen is een smalle lamel juist heel smaakvol.

Licht en privacy optimaal geregeld

Misschien wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen die de woonkamer binnendringen, wilt u in de middag de warmte en het felle zonlicht juist liever buitensluiten, en vindt u ’s avonds uw privacy belangrijk. Met houten jaloezieën kan dat allemaal, precies zoals u het wilt. U kantelt ze in de door u gewenste positie en zet ze daarin vast. Wilt u minimale lichtinval, dan zet u ze op een kleine lichtkier. Voor maximale privacy sluit u ze volledig. Op elk moment van de dag regelt u de lichtinval en uw privacy precies zoals u het wilt.

Design in samenstelling

De houten jaloezieën in ons assortiment zijn beschikbaar in een eindeloos kleurenpallet. Gelakt in onze lakstraat zijn ze beschikbaar in diverse houtsoorten en tinten zoals teak, es, linde, eik en bamboe. Een combinatie met aluminium is overigens ook mogelijk. Zo doet een geborsteld aluminium bovenprofiel bij een bamboe jaloezie het bijvoorbeeld heel goed in een strak interieur. Of kies voor een bovenprofiel met dezelfde houtafwerking als de jaloezieën zelf. Wat u ook wilt, elk design is mogelijk.

Deskundig advies voor houten jaloezieën in uw interieur

Wilt u sfeer in uw interieur met houten jaloezieën, maar weet u nog niet precies welke houtsoort het beste past of welke breedte u wilt? Maak dan een afspraak met de specialist bij u in de buurt. Deze adviseert u graag en laat u de verschillende mogelijkheden zien. En weet u wel al precies wat u wilt, dan kunt u natuurlijk ook contact met hem opnemen. Hij komt dan bij u opmeten, zal u indien nodig verder advies geven, en zorgt ervoor dat de houten jaloezieën op maat gemaakt worden en netjes bij u thuis worden opgehangen.

 

Jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Scala XL7 jaloezieën

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren en wanden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon