Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

1483

kleuren

Kies voor glad of brushed, altijd echt hout

Houten Jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Houten jaloezieën, de natuurlijke sfeermaker in uw huis

Strakke raamdecoratie die toch sfeervol is, dat zijn de houten jaloezieën. En bovendien superpraktisch: met jaloezieën zijn het licht en de privacy in een handomdraai geregeld. Wie dus houdt van natuurlijke materialen en een warme sfeer in huis, bekijkt snel de vele opties bij de lokale specialist.

Silva® jaloezieën: houten jaloezieën van hoge kwaliteit

De houten jaloezieën in onze collectie zijn de Silva® jaloezieën: van een hoge kwaliteit, gemaakt van echt hout, en voorzien van een stofdicht aluminium bovenprofiel. U kunt dit bovenprofiel in 5 verschillende RAL-tinten laten uitvoeren, of de houten omkasting die standaard in hetzelfde materiaal als de lamel erbij geleverd wordt, ervoor klikken. Het hout van de lamellen is altijd voorzien van een UV-bestendige lak. Voor een strakke look hebben we lamellen die dubbel gelakt zijn, daarbij zie je geen houtnerf. Ook heb je de keus uit geborstelde lamellen, dus wel met een houtnerf.

Voor elk interieur

Of u nu een rustiek interieur hebt met veel houten en lichte meubels, of juist een urban sfeer hebt gecreëerd met een betonnen vloer, gestuukte muren en veel witte en grijze tinten, jaloezieën van hout passen er altijd bij. Ze geven elke ruimte een warme uitstraling en zorgen voor een mooie balans en sfeer.

Met brede of smalle lamellen

Ook met houten jaloezieën kan elke ruimte een robuuste of juist verfijnde look krijgen. De keuze van de lamelbreedte heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van het interieur. We hebben lamellen in 50 en 63 mm. Hoe breder de lamel, hoe robuuster de uitstraling, en hoe smaller, hoe verfijnder. Maar behalve dat de gewenste uitstraling de lamelbreedte bepaalt, is het ook verstandig om rekening te houden met de grootte van de ramen. Zo is het mooier om voor een groot raam een brede lamel te kiezen, omdat dat de ruimte en grootte benadrukt. Bij kleine ramen is een smalle lamel juist heel smaakvol.

Licht en privacy optimaal geregeld

Misschien wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen die de woonkamer binnendringen, wilt u in de middag de warmte en het felle zonlicht juist liever buitensluiten, en vindt u ’s avonds uw privacy belangrijk. Met houten jaloezieën kan dat allemaal, precies zoals u het wilt. U kantelt ze in de door u gewenste positie en zet ze daarin vast. Wilt u minimale lichtinval, dan zet u ze op een kleine lichtkier. Voor maximale privacy sluit u ze volledig. Op elk moment van de dag regelt u de lichtinval en uw privacy precies zoals u het wilt.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Deskundig advies voor houten jaloezieën in uw interieur

Wilt u sfeer in uw interieur met houten jaloezieën, maar weet u nog niet precies welke houtsoort het beste past of welke breedte u wilt? Maak dan een afspraak met de specialist bij u in de buurt. Deze adviseert u graag en laat u de verschillende mogelijkheden zien. En weet u wel al precies wat u wilt, dan kunt u natuurlijk ook contact met hem opnemen. Hij komt dan bij u opmeten, zal u indien nodig verder advies geven, en zorgt ervoor dat de houten jaloezieën op maat gemaakt worden en netjes bij u thuis worden opgehangen.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren en wanden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon