Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Horren voor ramen en deuren

We zetten graag de ramen en deuren open om heerlijke frisse lucht in huis te halen. Maar dan willen we natuurlijk geen vervelende insecten of pollen binnen! Dat is ook niet nodig, met horren die voor elk raam en elke deur geplaatst kunnen worden. Altijd op maat gemaakt, van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende soorten vliegengaas. Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak bij de specialist bij u in de buurt voor een advies op maat.

Houd insecten buiten de deur

De meest voorkomende reden om horren aan te schaffen is natuurlijk het weren van insecten. Vervelende muggen, wespen en irritante vliegen – u kunt er het hele jaar last van hebben. Zeker als u ’s avonds graag met de ramen open zit terwijl u binnen nog even tv kijkt of een boek leest. Op dat licht komen meteen insecten af, maar deze komen niet binnen als u horren hebt geplaatst.

Horren bij hooikoorts

Begint het bij u ook te kriebelen zodra het mooi weer wordt? Misschien kriebelt het omdat u graag de deuren en ramen openzet, maar last hebt van pollen. Wie een pollenallergie heeft, weet hoe vervelend dit is. Toch kunt u uw woning grotendeels pollenvrij maken door middel van horren die zijn voorzien van speciaal pollenwerend vliegengaas. Dit gaas houdt tot meer dan 90% van de pollen tegen, terwijl er wel voldoende ventilatie is. Ideaal voor wie hooikoorts heeft en toch van het mooie weer wil genieten.

Soorten vliegengaas

Behalve het speciale pollengaas voor horren zijn er ook andere verschillende soorten vliegengaas. Zo is er ‘Petscreen’: huisdierengaas dat tot wel zeven keer sterker is dan gewoon vliegengaas en daardoor heel scheurvast is. Dat is ideaal voor wie huisdieren heeft. En er is ook het Transpatec vliegengaas. Dat is extra transparant gaas waardoor het veel licht en ventilatie doorlaat maar toch heel sterk is. Met al deze verschillende soorten vliegengaas is het erg eenvoudig om de horren af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

Voor elke deur en elk type raam

Of u nu een schuifdeur hebt of een scharnierende deur, wij hebben voor elk type deur een passende hordeur. Hetzelfde geldt voor ramen. Gewone ramen, draaikiepramen, dakramen of ramen met een speciale vorm, ook daarvoor hebben we verschillende raamhorren. Altijd met een perfect mechanisme zodat de afdichting optimaal is en de kozijnen niet beschadigd raken.

Hordeur en raamhor op maat laten maken

Met zoveel soorten deuren en ramen in uiteenlopende vormen en maten, is maatwerk in horren de beste optie. Dus als u ook wilt genieten van de heerlijke buitenlucht zonder dat u ongewenste insecten en pollen binnenlaat, dan regelt u dat via uw lokale specialist. Deze meet de deuren en/of ramen bij u thuis nauwkeurig op waarna wij de horren op maat maken. Zo weet u zeker dat de hor echt goed past en met gemak gebruikt kan worden.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren en wanden kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon