Hordeuren

36

kleuren

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Vliegendeur voor elk type deur, ook voor extra grote deuren

Wilt u de deuren in uw huis voorzien van een vliegendeur of hordeur? Dan kan dat natuurlijk! Wij maken horren op maat en hebben ze voor elk type deur en in elke gewenste variant. Ook voor heel brede of juist hele hoge deuropeningen. En omdat alles op maat gemaakt wordt, sluiten ze altijd perfect en beschadigen ze de omlijsting niet. De specialist bij u in de buurt kan u elk type laten zien en u uitleggen wat de voordelen zijn en hoe het werkt. En natuurlijk adviseren wij u welke vliegendeur het beste past bij u thuis.

Plissé vliegendeur met extra sterk gaas

Een sterke, functionele oplossing is de plissé vliegendeur. Deze kan op vrijwel elke deur gebruikt worden. De plissé vliegendeur neemt weinig plaats in beslag, omdat ze gewoon opzijschuift als u ze niet gebruikt of als de buitendeur gesloten is. En als u ze maar een stukje opzijschuift, dan slaat ze niet ineens dicht maar blijft ze gewoon stevig staan. Het vliegengaas is geplisseerd, wat ervoor zorgt dat dit gaas veel sterker is dan vlak vliegengaas.

Pendelvliegendeur, ideaal met kinderen of huisdieren

Hebt u kinderen of lopen er bij u thuis huisdieren rond? Dan is de pendelhordeur de beste optie. Deze gaat namelijk naar beide kanten open en sluit vervolgens weer vanzelf. Zo voorkomt u dat de kinderen door de hor lopen, of dat de hond of de kat niet naar buiten of naar binnen kan. Bij huisdieren is het wel aan te raden om de pendelhordeur te voorzien van huisdierengaas. Dit vliegengaas is extra sterk en daardoor beter bestand tegen de scherpe nagels van huisdieren.

Scharnierende vliegendeur

Wilt u een hordeur die op dezelfde manier werkt als een gewone deur maar die niet naar beide zijden openklapt? Dan kiest u voor de scharnierende versie. Deze lijkt op de pendelhordeur, maar gaat maar langs een kant open. Ook deze oplossing kan met elk soort horrengaas worden gemaakt, zoals met extra-transparant gaas (TTA-gaas) en pollenwerend gaas.

Schuifvliegendeur, voor grote deuropeningen

De naam zegt het al: deze oplossing is geschikt voor grote deuropeningen zoals een schuifraam. De schuifhordeur kan tot 2 meter breed en tot 3 meter hoog worden gemaakt. En is de deuropening groter? Dan laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. De schuifhordeur kan volledig naar wens worden samengesteld.

Vliegendeur op maat gemaakt

Voor de perfecte vliegendeur hebt u maatwerk nodig. En dat leveren wij dan ook. Wilt u weten welk type vliegendeur het beste past bij uw situatie en wat er precies mogelijk is? Ga dan naar uw lokale specialist voor advies op maat. Ook het opmeten en plaatsen van de deuren verzorgt de specialist voor u.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren en wanden

Vloeren

ook bij MrWoon

Pendel hordeuren