HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Klantervaring

“Bij Colour & Decoration ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Vouwgordijnen: mooi in elk interieur

Meer dan 1.250 stoffen, gaande van strak en modern tot klassiek en landelijk. Wat uw smaak ook is, bij Colour & Decoration vindt u de perfecte vouwgordijnen die helemaal passen bij uw interieur. Weet u niet wat kiezen? Geen nood. Yourie, onze zaakvoerder én expert in raamdecoratie, geeft u graag advies. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u met de juiste vouwgordijnen naar huis gaat. Interesse? Breng een bezoekje aan onze toonzaal in Herzele, of maak een afspraak op een moment dat u past. Altijd welkom!

Perfect afgewerkt

Bij Colour & Decoration gaan we altijd opnieuw voor kwaliteit, ook qua afwerking. Onze vouwgordijnen zijn altijd keurig afgewerkt met geblindzoomde zijzomen en we gebruiken stevige aluminium baleinen die niet doorbuigen. Het garen dat we gebruiken, heeft ook dezelfde kleur als de stof. Ook voor uw grootste ramen vormen vouwgordijnen geen probleem. Door de gebruikte ophaaltechniek kunnen we vouwgordijnen leveren tot wel 5 meter breed en 3,20 meter hoog! Kiest u voor een handbediend vouwgordijn, dan leveren we die met een sterke roestvrijstalen ketting. Wilt u liever extra comfort? Dan zijn elektrisch bedienbare vouwgordijnen meer uw ding: met een duw op de knop regelt u alles. Kom gerust eens langs voor een demonstratie. Tot snel!

Sfeer, licht en privacy

Vouwgordijnen bieden niet alleen veel sfeer maar u regelt er ook uw privacy mee. U kunt ze bijvoorbeeld in een transparante of lichtdoorlatende stof laten maken. Op die manier filteren ze mooi het licht en belemmeren ze de inkijk. Wilt u graag vouwgordijnen in uw slaapkamer? Laat ze dan afwerken met een verduisterende voering. Ideaal om het daglicht buiten te houden, maar ook om te verhinderen dat de linnen gordijnstoffen zouden verkleuren door de zon.

Minder inkijk met overgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn perfect om overdag het daglicht gefilterd binnen te laten, maar ’s avonds bieden ze niet altijd voldoende privacy. Daarom raden we u aan ze te combineren met mooie verduisterende overgordijnen. Wij zijn ervan overtuigd dat we bij Colour & Decoration de perfecte raamdecoratie in huis hebben voor uw interieur. Kom het snel zelf ontdekken en laat u verrassen door ons ruime kwaliteitsaanbod.

Vouwgordijnen voor elk raamtype

Met vouwgordijnen kunt u heel wat richtingen uit, ze zijn dan ook geschikt voor alle types ramen. Van kleine ramen en smalle vensterbanken over veranda’s tot grote ramen en ramen met bijzondere vormen. Vouwgordijnen zorgen altijd weer voor heel wat sfeer en gezelligheid. En er is meer: ze werken energiebesparend. Ze zijn warmte-isolerend en dankzij de hoogkwalitatieve stoffen wordt warmteverlies via de ramen voorkomen. En dat verschil merkt u vast ook in uw portemonnee.

Vouwgordijnen: makkelijk in onderhoud

Vouwgordijnen zijn makkelijk zelf schoon te maken. Laat het gordijn volledig neer en verwijder de baleinen en de verzwaringslat. Haal daarna de stof van het systeem en was ze volgens de wasvoorschriften. Plaats het nog vochtige gordijn daarna weer op het klittenband, en breng de baleinen en de verzwaringslat weer aan. Wacht tot de vouwgordijnen volledig droog zijn voor u ze weer optrekt.

Vouwgordijnen op maat bij Colour & Decoration

Bij Colour & Decoration maken we elk vouwgordijn op maat. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Zaakvoerder en interieurexpert Jourie geeft u met plezier vrijblijvend advies over uw vouwgordijnen. We nemen alle tijd om naar uw wensen te luisteren en gaan samen met u op zoek naar de geschikte raamdecoratie voor uw interieur. Spring gerust binnen in onze toonzaal in Herzele of maak een afspraak wanneer het u past.

Kom naar onze showroom in Herzele