HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen

transparant én dimmend

Versus® gordijnen

transparant én dimmend

Versus® gordijnen

transparant én dimmend

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies uw in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseur van Colour & Decoration heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor u opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Versus®: transparant én verduisterend

Versus wavegordijnen zijn kamerhoge, elegante in-between gordijnen die zowel transparant als verduisterend zijn. Colour & Decoration biedt u deze stijlvolle verticale variant aan van het duorolgordijn of zebragordijn. Versus gordijnen injecteren uw interieur met een stevige portie sfeer, maar zijn ook strak en buitengewoon praktisch. Bovendien hebt u heel wat keuzemogelijkheden en kunt u alle mogelijke in-between gordijnstoffen en rails naar believen combineren. Kom het gewoon zelf eens bekijken in onze toonzaal! U kunt rekenen op ons deskundig advies, ook bij u thuis.

Eén gordijn, meerdere functies

Vindt u het fijn als uw raamdecoratie meerdere functies vervult? Het Versus® wavegordijn combineert de elegante schoonheid van een in-between gordijn met het praktische van een verduisterend gordijn. Een echte win-win dus. Deze Versus® variant biedt u een 2-in-1 oplossing in de vorm van licht en donker. De golvende wavestof laat het gefilterd licht mooi binnenstromen, terwijl de verborgen lichtdichte lamellen net voor verduistering zorgen. Twee functies voor één gordijn dus! We demonstreren het graag in onze toonzaal in Herzele. We zijn makkelijk bereikbaar en toegankelijk, én u kunt er parkeren voor de deur. Wilt u liever een afspraak op een moment dat u past? Dat kan ook!

Lichtinval en inkijk bepaalt u zelf

Versus gordijnen bieden u absolute privacy, ook wanneer uw gordijn volledig is opengedraaid. Dit dankzij de verborgen lichtdichte lamellen die in deze in-betweens verwerkt zitten, ook aan de onderkant van de gordijnen. Draai de verticale lamellen simpelweg in de stand van uw keuze. Zo bepaalt u zelf hoeveel licht er binnenvalt en hoeveel inkijk er is. Zeer handig is het trekkoord waarmee u het gordijn naar links, rechts of in het midden kunt openen. Qua kleur hebt u keuze uit witte of grijze lamellen. Die zijn beschikbaar in breedtes van 89 en 127 mm. Colour & Decoration levert de Versus® gordijnen altijd met rails erbij, in chique wit, stijlvol zwart of tijdloos grijs.

Uw perfecte Versus® gordijn in drie stappen

Stap 1. Kies uit ruim 7 stijlvolle kamerhoge in-between stoffen en kies de kleur van uw lamellen.
Stap 2. Bepaal de plooibreedte. Het Versus® gordijn is beschikbaar met lamellen van 89 en 127 mm, voor smalle of bredere openingen.
Stap 3. Kies de kleur van de rails: chique wit, stijlvol zwart of tijdloos grijs.

Versus®: perfect maatwerk bij Colour & Decoration

Colour & Decoration belooft u perfect maatwerk voor uw Versus® gordijnen. We houden rekening met elk detail en verzekeren u jarenlang plezier met uw raamdecoratie dankzij de prachtige kamerhoge in-between stoffen, het stevige railsysteem en de verborgen lamellen. Ook voor openbare ruimtes of voor kantoorgebouwen zijn Versus® gordijnen ideaal en uitermate veilig, zeker als u voor een brandvertragende stof kiest. Met de overige gordijnonderdelen zit u sowieso al goed, want die zijn standaard brandvertragend. Zin om de mogelijkheden te bekijken? Eén adres: de Hoogstraat in Herzele!