HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Colour & Decoration ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Wist u dat u kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij u.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Verduisterende vouwgordijnen: privacy en sfeer

Verduisterende vouwgordijnen brengen heel wat sfeer en gezelligheid in uw interieur. En dat niet alleen: ze verhinderen inkijk in uw ruimte, houden het door hun isolerend effect warm of net koel in huis én dempen het geluid. Voor elk type raam voorziet Colour & Decoration de perfecte verduisterende vouwgordijnen. Wij maken de gordijnen op maat en hebben een uitgebreid gamma van stoffen en materialen in huis. Kom gerust eens langs in onze toonzaal in Herzele. We ontvangen u ook graag op een moment dat u past, of komen langs bij u thuis. Opmetingen doen we zelfs helemaal gratis. Kortom: wij staan tot uw dienst.

Laat uw gordijnstof verduisteren

Wilt u graag verduisterende vouwgordijnen, maar liet u uw oog vallen op een prachtige gordijnstof die wél licht doorlaat? Geen probleem. Colour & Decoration werkt volledig op uw maat en voert uw droomgordijnen met een gepaste verduisterende stof. Reken op de expertise en ervaring van Colour & Decoration om uw droominterieur te verwezenlijken.

Al uw favoriete kleuren

Iedereen heeft een eigen smaak en voorkeur. Daarom biedt Colour & Decoration ook een heel scala aan verschillende stoffen en kleuren. Bent u iemand die houdt van rustige basiskleuren of gaat u toch liever voor flitsende modekleuren? Er is voor ieder wat wils. Ook qua print hebben we heel wat keuze. Zo vindt u de perfecte gordijnen voor uw slaapkamer, maar ook speelsere raamdecoratie voor de kids. Kom onze collectie bekijken in onze toonzaal!

Gefilterd licht met transparante gordijnen

Verduisterende vouwgordijnen houden warmte en licht mooi buiten. Maar overdag wilt u graag zonlicht in huis, zonder natuurlijk in te boeten op uw privacy. Daar bestaan uiteraard oplossingen voor! Transparante gordijnen in een bijpassende of juist contrasterende tint zijn daarvoor een prima keuze. Ze geven uw interieur extra sfeer en garanderen u op elk moment van de dag de privacy die u nodig hebt, terwijl het licht mooi gefilterd wordt. De combinatie is bovendien niet alleen mooi maar ook slim, want ze zorgt voor een aangenamere akoestiek door extra geluiddemping. Een echte win-win dus!

Verduisterende vouwgordijnen wassen

Wenst u uw vouwgordijnen te wassen in de wasmachine? Dat kan, maar controleer vooraf zeker de wasvoorschriften. Wilt u wat meer uitleg? Vraag advies in onze toonzaal, bij Colour & Decoration staat we voor u klaar.

Verduisterende vouwgordijnen op uw maat

Bij Colour & Decoration leveren we perfect maatwerk af. Elke millimeter telt bij raamdecoratie. Of u nu vouwgordijnen wenst voor uw veranda, een erker of ramen met afwijkende afmetingen. Het kan allemaal! Ook wat de afwerking betreft, gaan we heel precies te werk. Zo passen we de baleinen aan de kleur van de stof aan, en bij een doorlopend motief plaatsen we het lint aan de achterzijde zodat het patroon niet onderbroken wordt. Alles om uw interieur helemaal tot zijn recht te laten komen!

Advies nodig? Kom langs bij Colour & Decoration

Verduisterende vouwgordijnen op maat van uw interieur? U vindt ze bij Colour & Decoration. Wij staan voor kwaliteit, service en een uitgebreide uitleg bij elk van onze kwaliteitsproducten. Zaakvoerder Jourie heeft meer dan 20 jaar ervaring in raamdecoratie en toont u graag de mooiste opties op maat van uw woning. We geven advies in onze toonzaal, maar eveneens aan huis. Opmetingen bieden we aan als gratis service en voor plaatsingen kunt u rekenen op ons eigen plaatsingsteam. Kortom, bij Colour & Decoration staan we voor u klaar met advies en de juiste producten. Tot binnenkort!

Kom langs in onze showroom

Een ruim aanbod aan raamdecoratie en meer!