HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Colour & Decoration. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Gaat u voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de XL plissé. Deze heeft een plooidiepte van 5 cm en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Verduisterende plisségordijnen voor al uw ramen

Met verduisterende plisségordijnen in uw slaapkamer maakt u het volledig donker wanneer u dat wilt, ook als u draaikiepramen, dakramen of lichtkoepels hebt. Het kan allemaal. Bij Colour & Decoration gaan we samen met u op zoek naar de meest geschikte raamdecoratie voor uw interieur. Zaakvoerder Jourie heeft meer dan 20 jaar ervaring in raambekleding en is de juiste persoon om u door het ruime aanbod te loodsen. Spring gerust binnen in onze toonzaal, u vindt ons in de Hoogstraat in Herzele: van harte welkom!

Verduisterende plisségordijnen in elke ruimte

Verduisterende plisségordijnen zijn niet enkel voor uw slaapkamer bestemd. Ze passen ook perfect in uw leefruimte. Dankzij het ingenieuze top-down/bottom-upsysteem kunt u ze immers vastzetten op de hoogte waar u wilt. Zo vermijdt u ongewenste inkijk, maar geniet u toch van aangenaam daglicht. Verduisterende plisségordijnen geven ook een heel mooi effect in combinatie met transparante gordijnen, die voor een aangenaam gefilterd licht zorgen, vervelende geluiden dempen en uw interieur extra cachet geven.

Kies uw plooibreedte

Verduisterende plisségordijnen passen bij elk type raam, zelfs bij dakramen. En ook grote ramen zijn geen probleem. De plooibreedtes gaan van 20 mm tot 32 mm. Voor smallere glaslijsten raden we de smalle plooien van 20 mm aan, zo zet u het elegante karakter van het raam extra in de verf. Voor brede, robuuste glaslijsten raden we de brede plooi van 32 mm aan. U ziet het goed: er zijn plissés voor elk raam. Kom alle mogelijkheden ontdekken bij Colour & Decoration.

Perfect voor uw (thuis)kantoor

Lichtinval kan vervelend zijn als u op een scherm aan het werk bent. Maar de kamer helemaal donker maken met verduisterende plissés is misschien ook niet nodig. En toch zijn verduisterende plisségordijnen perfect geschikt voor studeer- of werkkamers. U kunt ze immers halverwege het raam vastzetten om het licht en de inkijk deels te blokkeren. Of combineer de plisségordijnen met in-between gordijnen. Die laten veel licht door maar creëren tegelijk voldoende privacy. Bij Colour & Decoration gaan we samen op zoek naar de ideale combinatie!

Welke coating kiest u?

Verduisterende plisségordijnen met een coating hebben nog meer voordelen. Een extra coating weerkaatst het licht en de warmte. Zo wordt het nooit te warm in de ruimtes waar u ze hangt. Om het extra veilig te maken, kunt u uw plisségordijnen ook vlamvertragend verkrijgen. U vindt in ons assortiment werkelijk heel wat keuzemogelijkheden. Onze toonzaal in de Hoogstraat in Herzele is goed bereikbaar en toegankelijk en er is parking voor de deur. We komen ook graag tot bij u thuis, kortom: we staan voor u klaar!

Makkelijk poetsen

Colour & Decoration biedt stofwerende plisségordijnen aan, en die besparen u heel wat tijd en poetswerk. U hoeft ze sowieso niet met water te wassen, enkel afborstelen is voldoende. Wilt u ze toch graag een keer wassen? Dat kan, maar hou wel rekening met de wasvoorschriften. Wees dan wel voorzichtig met eventuele elektrische onderdelen.

Maatwerk voor verduisterende plisségordijnen

Geïnteresseerd? Kom langs bij Colour & Decoration in Herzele voor raamdecoratie op maat van uw interieurwensen en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Ook tonen we u hoe makkelijk het is om deze plissés te monteren … zelfs zonder te boren!