HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Colour & Decoration ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Madee

Sereno

Muze

Isola

Mindful

Allium

Isola

“Van renovatie tot decoratie.”

Verduisterende gordijnen voor meer slaapcomfort

Geniet u graag van wooncomfort, dan zijn verduisterende gordijnen geen overbodige luxe.  Ze houden zon- en daglicht tegen en zorgen voor een volledig of vrijwel volledig donkere kamer. Ideaal voor een verkwikkende nachtrust. Verduisterende gordijnen kiezen bij Colour & Decoration is heel gemakkelijk: kies de stof die u wilt voor uw gordijnen en wij voorzien ze van een extra laag verduisteringsstof. Zo simpel is het! Kom langs in onze toonzaal in Herzele om uw keuze te maken.

Kies uit vier verduisteringsstoffen

Sommige gordijnstoffen hebben zelf al verduisterende eigenschappen. Maar eigenlijk kunnen we vrijwel alle stoffen verduisterend maken, door ze van een verduisteringslaag te voorzien. Bij Colour & Decoration hebt u de keuze uit vier verduisteringsstoffen:

  • Plain ecru: een verduisteringsstof die ook beschermt
  • Molton: een sterk verduisterende, geluiddempende stof die uw gordijnen een volle, luxueuze uitstraling geeft
  • Dimout: een soepele stof die grotendeels verduistert
  • Blackout: een soepele stof die uw gordijnen volledig verduistert

Andere plooi, andere look

De plooi die u kiest bepaalt de look van uw gordijnen. Kies uit een moderne enkele plooi, een klassieke Tri-plooi, of een trendy Wave-plooi die de combinatie biedt tussen strakke plooien en golvingen. Het is zo dat verduisteringsstof uw gordijnen wat zwaarder maakt, maar dat heeft geen invloed op de uitstraling die ze creëren. Bij Colour & Decoration weten we raad met élke stof, ook als u ze wenst te verduisteren. Tijdens een bezoek aan onze toonzaal overlopen we met u alle mogelijkheden. We ontvangen u met plezier in de Hoogstraat in Herzele, tot dan!

Geniet van meer wooncomfort

Verduisterende gordijnen hebben nog meer voordelen. Ze dienen niet enkel om uw slaap- of kinderkamers donker te maken, maar dempen ook vervelende geluiden en zorgen zo voor een zalig cocongevoel. Nog een voordeel is dat ze isolerend werken: in de zomer houden ze de hitte buiten, in de winter de koude. Dat is pas echt wooncomfort!

Verduisterende gordijnen combineren op maat

Had u thuis als vouwgordijnen of verticale lamellen als raamdecoratie? Dan vormen verduisterende gordijnen de perfecte aanvulling. Ze geven uw interieur meteen een warmer en luxueus gevoel. Bij Colour & Decoration bieden we u met veel plezier vrijblijvend advies om de beste keuze voor uw woondroom te maken. Reken op onze jarenlange ervaring en onze kwaliteitsproducten. We geven ook advies aan huis en komen zelfs gratis bij u opmeten. Tot snel!