HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Colour & Decoration in Herzele. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen in elk interieur

Kent u de bijzondere honingraatstructuur van de Iso Plissé® gordijnen al? Deze luxueuze raamdecoratie bestaat nu ook in een verduisterende variant. Bij Colour & Decoration vindt u een zeer divers en veelzijdig gamma aan stoffen, sommige met een lichte structuur. Bovendien passen ze op tal van grote en kleine raamsoorten, gaande van veranda’s en dakramen tot lichtkoepels. Zaakvoerder en interieurspecialist Jourie heeft jarenlange expertise in raamdecoratie, en staat u bij met deskundig advies. Breng een bezoekje aan onze toonzaal in Herzele, of maak een afspraak voor advies aan huis.

Drie plooibreedtes

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen worden gemaakt in drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Vanuit onze vakkennis adviseren we u bij Colour & Decoration een brede plooi voor uw grote ramen omdat het uw interieur in een oogopslag een stoere uitstraling geeft. Voor draaikiepramen of ramen met een smallere glaslijst, raden we smalle plooibreedtes aan. Een extra voordeel is dat u niet hoeft te boren. Dankzij het Easy Click-systeem klikt u de Iso Plissé® gordijnen simpelweg vast. Interesse? Kom het snel met uw eigen ogen bekijken!

Heerlijk donker met Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen maken het erg donker. In de afwerking worden er zelfs geen gaatjes in de stof gemaakt voor de koorden waarmee de stof wordt opgehaald. Die koorden worden aan de binnenkant verwerkt. Mag het iets minder donker zijn voor u? Dan kunt u prachtige combinaties maken met transparante gordijnen of in-betweens. Zo creëert u overdag een zachte, intieme sfeer met gefilterd licht en zorgt u door de combinatie van stoffen voor een warm en sfeervol interieur. Interesse in meer interieurtips? Vraag raad in onze toonzaal.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen in alle formaten

Bevindt uw slaapkamer zich onder het dak of hebt u een lichtkoepel? Geen nood, ook voor deze ramen bestaan er passende verduisterende Iso Plissé® gordijnen. Ze maken uw kamer pikdonker en houden zonlicht en warmte tegen, ideaal op die warme zomerdagen en perfect voor een deugddoende nachtrust. Kom bij Colour & Decoration ontdekken hoe u uw Iso Plissé® gordijnen kunt bedienen. We demonstreren u graag hoe eenvoudig het is.

Makkelijk schoon te maken

Uw Iso Plissé® gordijnen schoonmaken? Daar hoeft u gelukkig niet veel tijd in te steken. Dankzij hun stofwerende afwerking is het voldoende om ze af en toe met een borstel schoon te vegen. De meeste stoffen kunt u ook wassen, met de hand of in de wasmachine. Pas wel op met eventuele elektrische onderdelen, die mogen uiteraard niet met water in contact komen.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen op maat

Bij Colour & Decoration gaan we vol enthousiasme aan de slag om uw verduisterende Iso Plissé® gordijnen op maat te maken. We helpen u graag met het hele proces, gaande van keuze tot afwerking en technische ondersteuning. Kom gerust eens langs! Onze toonzaal is makkelijk te bereiken en zeer toegankelijk. U vindt ons in de Hoogstraat in Herzele, parkeren kan voor de deur. Past het beter buiten onze openingsuren? Maak gerust een afspraak. Advies bij u thuis? Ook daar zorgen we voor!

Kom langs in onze showroom in Herzele