HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Colour & Decoration. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Transparante plisségordijnen: zachte lichtinval

Transparante plisségordijnen stralen elegantie uit en geven uw ruimtes een lichtrijk karakter. Colour & Decoration biedt u een heel gamma aan verschillende kleuren en stoffen. Zachte minimale kleuren in gedachten? Of eerder flitsende trendkleuren? Het kan allemaal. Bij Colour & Decoration gaan we samen met u op zoek naar de beste raamdecoratie voor uw interieur. Wees welkom in onze toonzaal in Herzele, parkeren kunt u voor de deur! Past het beter buiten onze normale openingsuren of verkiest u advies aan huis? Ook dat is mogelijk!  

Meer sfeer, minder inkijk

Dankzij transparante plisségordijnen geniet u van mooi natuurlijk daglicht, hebt u een ongehinderd zicht naar buiten én houdt u inkijk tegen. Bent u op zoek naar nog meer sfeer en privacy thuis? Dan raadt Colour & Decoration u aan om uw plisségordijnen met gevoerde overgordijnen te combineren. Daarmee creëert u nog meer (geluids)isolatie en kunt u zelf de mate van inkijk bepalen. Wenst u nog meer uitleg? Zaakvoerder Jourie van Colour & Decoration gidst u met plezier door het ruime aanbod. We kijken uit naar uw bezoek!

De ideale plooibreedte voor uw plissés

Colour & Decoration werkt met smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooibreedtes waardoor de gordijnen vrijwel voor elk raamtype geschikt zijn. Hebben uw ramen smalle kozijnen, dan kiest u best voor de smalste plooi. Ook voor veranda’s en draaikiepramen is de smalle plooi de beste optie. Gaat u daarentegen voor een iets robuustere look? Dan is een bredere plooi de betere keuze.

Speciale isolerende coating

Onze stoffen kunnen ook voorzien worden van een speciale coating. Deze beschermlaag heeft meerdere functies: isolatie van zowel warmte als koude en brandvertragend voor extra veiligheid.

Makkelijk weer proper

Transparante plissés vragen niet veel onderhoud: ze zijn al stofwerend op zich. Af en toe afborstelen volstaat. Bepaalde stoffen zijn zelfs perfect wasbaar. Volg dan zeker goed de wasvoorschriften op en let op met de elektrische bediening.

EasyClick: monteren is kinderspel

Voor het installeren van transparante plisségordijnen hoeft u niet te boren. Dankzij het EasyClick-systeem – beschikbaar in verschillende RAL-kleuren én kindveilig – klikt u de gordijnen eenvoudigweg op hun plaats. Ideaal voor de kinderkamer bijvoorbeeld.

Transparante plisségordijnen op maat

Zoekt u plisségordijnen voor uw interieur? Bij Colour & Decoration adviseren we u graag. We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om de geschikte raamdecoratie in uw totaalinterieur te integreren. Onze locatie in de Hoogstraat in Herzele is goed bereikbaar en er is voldoende parkeermogelijkheid voor de deur. Wij komen ook met plezier bij u thuis langs om totaaloplossingen te voorzien voor uw interieur. Maak dus snel een afspraak, of kom gewoon langs.