HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Jourie van Colour & Decoration heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en hij regelde dat alles keurig ingemeten en opgehangen werd. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval en combinaties in uw interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Marble

Madee

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Emma

Zachte lichtinval met transparante gordijnen

Transparante gordijnen zijn de ideale sfeermakers in elk interieur en zorgen voor een zacht licht in uw huis. Colour & Decoration biedt u een enorm aanbod aan kwalitatieve stoffen in allerlei kleuren, prints en materialen, uiteraard op maat gemaakt. Hebt u hulp nodig bij uw keuze of wilt u eens van gedachten wisselen? Breng ons dan een bezoekje in onze toonzaal in Herzele. Een afspraak maken buiten onze gewone openingsuren of advies bij u thuis kan ook. Neem gerust contact op, we staan voor u klaar!

Ruim aanbod aan stoffen

Zoveel mensen, zoveel smaken: daar zijn we ons bij Colour & Decoration volledig van bewust. Vandaar onze brede keuze aan diverse stoffen, innovatief gemaakt volgens de laatste technieken. En dat uit zich ook in de kwaliteit van onze stoffen: ze zijn kleurvast,  vochtbestendig, vuilafstotend, vlamvertragend én isolerend.

Verschillende plooibreedtes voor transparante gordijnen

Colour & Decoration is expert in plooibreedtes en het effect dat ze in uw interieur kunnen teweegbrengen. Transparante gordijnen kunnen we in elke plooi leveren, maar we geven u graag gepast advies voor uw specifieke interieurwens. Denk maar aan een enkele plooi voor een rustgevend en strak effect, een dubbele (retour)plooi voor een weelderige look, een Tri-plooi voor de meer klassieke interieurs, ingeslagen ringen voor de stoerdere interieurs… Ook de ‘Wave’-plooi is vandaag zeer trendy en combineert een strak met een plooiend gordijn. We staan al te popelen om voor u aan de slag te gaan. Kom langs bij ons met uw project.

Veilig materiaal

Houdt u ook zo van een sfeervol, warm interieur? Een gezellig kaarsje hier en daar? Wees gerust: transparante gordijnen bieden een extra veiligheid tegen brand omdat een deel van de collectie gemaakt is van vlamvertragend materiaal (dat aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1 voldoet). In kantoorruimtes is het zelfs verplicht om dit type gordijnen te gebruiken.

Colour & Decoration, uw expert in transparante gordijnen

Transparante gordijnen zijn ook in uw interieur een prima keuze. Hebt u soms last van een galmende akoestiek in uw woning? Robuuste interieurs met materialen zoals beton, hout en metaal zijn heel mooi, maar kunnen vaak wat extra warmte en geluiddemping gebruiken. En daar kunnen natuurlijke stoffen zoals transparante gordijnen voor zorgen. Benieuwd wat Colour & Decoration u aanraadt? Kom langs in onze toonzaal in de Hoogstraat in Herzele, we geven u graag persoonlijk advies, ook bij u thuis. Tot binnenkort!

“Van renovatie tot decoratie.”

Bohemian Voile

Bezoek onze showroom in Herzele

Bloem