HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Colour & Decoration in Herzele. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met stoffen lamellen filtert u licht zoals u wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Extra cachet met stoffen lamellen

Kwaliteitsvolle stoffen geven uw interieur nog meer cachet en creëren een extra gezellige, stijlvolle sfeer in uw woning. En dat geldt ook voor de verticale stoffen lamellen van Colour & Decoration. De stoffen zijn beschikbaar in sobere basiskleuren, maar ook in de trendkleuren van het moment. Bij Colour & Decoration kunt u rekenen op vakkundig interieuradvies. We denken graag met u mee om het meeste uit uw interieur te halen en laten u met plezier alle mogelijkheden zien. Kom zeker eens langs in onze toonzaal in Herzele, tot snel!

Coatings voor meer wooncomfort

Licht en warmte tegenhouden? Dat scheelt voor de binnentemperatuur in uw huis tijdens een hittegolf. Zeker als uw woning zuidgericht is, kan de temperatuur stevig oplopen. Bepaalde lamelstoffen bij Colour & Decoration zijn daarom voorzien van een weerkaatsende coating om dat tegen te gaan. Er bestaan daarnaast ook stoffen met een brandvertragende coating. Er bestaan dus heel wat mogelijkheden om extra comfort en veiligheid te voorzien in uw ruimte.

Ook voor vochtige ruimtes

Stoffen lamellen in uw keuken of badkamer, het lijkt geen evidente keuze. U denkt wellicht  eerder aan verticale lamellen van aluminium of pvc voor uw vochtige ruimtes. Maar ook daar heeft Colour & Decoration een oplossing voor. Stoffen lamellen zijn immers ook verkrijgbaar in vocht- en schimmelwerend materiaal, ideaal dus voor keukens en badkamers of andere vochtige kamers. Zaakvoerder Jourie van Colour & Decoration bekijkt graag samen met u de beste optie voor uw woning. U bent van harte welkom in onze toonzaal!

Aangenaam op kantoor

Het aanbod aan verschillende soorten stoffen voor verticale lamellen is enorm divers, variërend qua dikte, weefsel en coating. Wenst u graag zoveel mogelijk daglicht in uw woning? Dan zijn transparante lamellen de beste keuze. Wilt u het daglicht op sommige momenten toch liever beperken, tijdens het thuiswerken bijvoorbeeld? Ook met stoffen lamellen vermijdt u ongewenste lichtinval.

Combineer naar hartenlust

U bereikt een prachtig effect als u transparante lamellen combineert met houten jaloezieën. Zo creëert u een gezellig en sfeervol interieur en kunt u de ruimte makkelijk verduisteren wanneer u het wilt. Er zijn nog ontelbaar veel andere opties. Voor persoonlijk interieuradvies ontvangen we u in onze toonzaal in de Hoogstraat in Herzele. Advies bij u thuis behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Voor al uw interieurvragen bent u bij Colour & Decoration aan het juiste adres.

Stoffen lamellen: onderhoudsvriendelijk

Hoe reinigt u uw stoffen lamellen nu het best? Dat hangt af van de soort stof. Soms is een zachte borstel aangeraden, andere keren gebruikt u best een vochtige doek. Sommige stoffen zijn machinewasbaar, andere moet u met de hand wassen. Dan haalt u ze simpelweg van de rail en verwijdert u de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen hangt u de natte stoffen lamellen opnieuw op en laat u ze zo drogen. Kortom, voor elke soort stof voorziet Colour & Decoration aangepast advies. Ook na verkoop beantwoorden we met plezier al uw interieurvragen.

Ontdek stoffen lamellen bij Colour & Decoration

Benieuwd naar stoffen lamellen? Voor elk soort raam en elke ruimte bestaat er een gepaste oplossing. Bij Colour & Decoration staan we klaar om van uw thuis een gezellige, inspirerende plek te maken. Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en de geschikte raamdecoratie te integreren in het totaalbeeld van uw interieur. We geven advies in onze toonzaal, maar evengoed bij u thuis. Opmetingen doen we zelfs helemaal gratis! We kijken alvast uit naar uw komst!

 

“Van renovatie tot decoratie.”

Kom naar onze showroom