HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koopt u niet zomaar, die moet u zien!

vanaf november in de showroom

Klantervaring

“Bij Colour & Decoration in Herzele ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor u opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

In 3 stappen naar het perfecte Sharpe Wave® gordijn:

Stap 1. Maak je keuze uit 10 kleuren
Stap 2. Selecteer de kleur voor de haken en de band
Stap 3. Kies de trekstaaf in uw favoriete kleur: stijlvol wit, elegant zwart of tijdloos grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Bekijk hier de folder:

 

Sharp Wave®: de strakste vouw

De Sharp Wave® in-between gordijnen die we aanbieden bij Colour & Decoration herkent u meteen aan hun enorm strakke vouwen. De afgetekende lijnen van de stoffen banen en de strakke vouwen zorgen voor een elegant lijnenspel en zijn een stijlvolle aanvulling in elk interieur. Bij Colour & Decoration geven we u graag advies voor uw ideale Sharp Wave® raamdecoratie. Breng ons snel een bezoekje: u vindt onze toonzaal in de Hoogstraat in Herzele, we luisteren er graag naar uw woonwensen. Tot snel!

Tot op de millimeter

Bij Colour & Decoration gaan we voor perfect maatwerk. Ook de afwerking van uw Sharp Wave® raamdecoratie laten we perfect passen bij de door u gekozen kleur. Een design trekstaaf waarmee u de Sharp Wave® makkelijk open- en dichtschuift maakt het totaalplaatje helemaal af! Kom het gewoon zelf ontdekken in onze toonzaal in Herzele. Zaakvoerder Jourie geeft u graag een woordje uitleg én advies over dit kwaliteitsvolle product!

Ook mooi voor grote ramen

Houdt u van veel licht en heeft uw woning grote ramen? Dan zijn Sharp Wave® gordijnen een uitstekende keuze. Er staat namelijk geen limiet op de breedte van deze gordijnen: panelen kunnen op vrijwel onzichtbare manier met elkaar verbonden worden. Bovendien kunnen we tot een hoogte van 3,09 meter gaan, ook perfect dus voor hoge ramen. Reken op de technische én creatieve vakkennis van Colour & Decoration.

Verkrijgbaar in 10 kleuren

Onze Sharp Wave® gordijnen bieden we aan in 10 verschillende kleuren, gaande van koperkleurig, taupe, mosgroen… tot de modekleuren van het moment. We zijn er zeker van dat uw favoriete kleur voor uw interieur er ook tussen zit. Kom ze gerust zelf bekijken in onze toonzaal in de Hoogstraat in Herzele. We geven u met plezier passend (kleur)advies.

Elk detail telt

Elk detail telt voor uw Sharp Wave® gordijnen. Voor de afwerkingsband aan de binnenzijde, de haakjes en het wavekoord dat tussen de haken hangt is er keuze uit wit en zwart. Ook de design trekstaaf die u gebruikt voor het openen en sluiten van de gordijnen, is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: stijlvol wit, elegant zwart of tijdloos grijs. Aan u de keuze!

Tot zover het oog reikt

Sharp Wave® gordijnen zijn perfect voor hoge én brede ramen. Door de panelen vrijwel onzichtbaar met elkaar te verbinden, kunnen we extra breed gaan, maar ook tot een hoogte van 3,09 meter. Elegant en praktisch zijn ze in elk geval. Kom het snel zelf ontdekken bij Colour & Decoration. We begeleiden u graag met een uitgebreide uitleg en u kunt er rekenen op kwaliteit en service.

 

“Van renovatie tot decoratie.”