HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Aangenaam daglicht met lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende of semi-transparante plisségordijnen staan mooi in élke kamer van uw woning of werkruimte. Ze bieden u voldoende privacy, maar zorgen toch voor voldoende licht in de ruimte. Extra handig is het top-down/bottom-up systeem waarmee u de plissés exact op de gewenste hoogte kunt hangen. Zo vermijdt u hinderlijke inkijk. Vertrouw op de expertise en ervaring van Colour & Decoration om samen met u dé oplossing voor uw thuis te vinden. Kom langs in de toonzaal in Herzele, of maak een afspraak. Zaakvoerder Jourie heet u van harte welkom.

Prima combineerbaar met overgordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen bieden overdag een aangenaam gefilterd licht. ’s Avonds kunnen ze wel wat doorschijnen als de lichten binnen branden. Voor extra privacy combineert u ze gewoon met overgordijnen die u dan dichttrekt wanneer het donker wordt. Ze maken uw ruimte niet alleen sfeervoller, ze zorgen bovendien voor een betere akoestiek en voor extra isolatie. De energiebesparing die daarmee samengaat, merkt u vast ook in uw portemonnee. Bij Colour & Decoration geven we u graag persoonlijk advies in onze toonzaal, maar evengoed bij u thuis. Zo maakt u de beste keuze voor uw interieur.

De beste plooibreedte voor uw interieur

Bij Colour & Decoration kunt u terecht voor lichtdoorlatende plisségordijnen in twee verschillende plooibreedtes: 20 mm en 32 mm. We begeleiden u graag bij uw keuze. Voor een iets stoerder effect en voor grote ramen opteren we vaak voor brede plooien. Kleinere ramen of ramen met een smalle glaslijst zien er dan weer beter uit met een smalle plooi. Smalle plooibreedtes werken ook prima bij draaikiepramen en veranda’s. Kortom, bij Colour & Decoration kunt u terecht voor al uw creatieve en technische interieurvragen.

Een aangename werkplek

Met lichtdoorlatende plisségordijnen hebt u geen last meer van vervelende lichtinval op uw beeldscherm. Zelfs als uw kantoor zuidgericht is en dus veel zonlicht krijgt. De plissés laten zich ook erg makkelijk bedienen. Met een druk op de knop, manueel, met een draaistang of bedieningsstok: de keuze is aan u.

Plisségordijnen met coating

De stof van lichtdoorlatende plisségordijnen is op alles voorzien dankzij een extra coating. Zo worden licht en warmte weerkaatst door de extra laag. Sommige coatings zijn zelfs brandvertragend. Kortom: alles voor nóg meer wooncomfort.

Makkelijk schoon te houden

Plisségordijnen weren stof en dat bespaart u heel wat werk en tijd. Gewoon even afborstelen en klaar. Wilt u ze toch wassen? Dat kan. Respecteer dan zeker de wasvoorschriften. Wel opletten met de elektronica, die mag uiteraard niet in contact komen met water.

EasyClick: monteren in één klik

Bij lichtdoorlatende plisségordijnen hoeven er geen boren of schroeven aan te pas te komen. Dankzij het EasyClick-systeem – beschikbaar in verschillende RAL-kleuren én kindveilig – klikt u de gordijnen eenvoudigweg in uw kozijn.

Helemaal op uw maat

Op zoek naar raamdecoratie die perfect bij uw interieur en uw wensen past? Laat u verrassen door de vele voordelen van semi-transparante plisségordijnen. Kom het ruime aanbod ontdekken bij Colour & Decoration. We helpen u graag bij het hele proces, van keuze tot afwerking en technische ondersteuning. U bent van harte welkom in onze toonzaal in de Hoogstraat in Herzele. Onze winkel is makkelijk bereikbaar én toegankelijk en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. Een afspraak bij u thuis of buiten de openingsuren kan ook, neem gerust contact op!

 

“Van renovatie tot decoratie.”