HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor u ook een Iso Plissé® gordijn!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Colour & Decoration. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heeft u kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoeft u niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Iso Plissé® gordijnen in alle afmetingen

De Iso Plissé® gordijnen herkent u meteen aan hun kenmerkende honingraatstructuur. Deze raambekleding geeft uw ruimte een luxueuze en elegante look én is een ideale oplossing voor al uw ramen met bijzondere vormen en/of afmetingen. Grote, schuine of driehoekige ramen, erkerramen, dakramen of lichtkoepels: Iso Plissé® gordijnen passen altijd! Benieuwd naar de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen? Zaakvoerder Jourie van Colour & Decoration ontvangt u graag in de toonzaal om u alle voordelen uit de doeken te doen. Van harte welkom!  

Welke plooibreedte kiest u?

Dankzij de drie verschillende plooibreedtes zijn de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen erg flexibel. Hebt u kleine of grote ramen? Gaat u voor elegant of eerder stoer? Deze raamdecoratie past in elke ruimte. Bij Colour & Decoration staan we u graag bij om de beste keuze te maken voor uw interieur. We verwelkomen u graag in onze toonzaal in de Hoogstraat in Herzele. Maakt u liever een afspraak buiten de openingsuren: ook dat kan!

Iso Plissé® gordijnen: ruim aanbod aan stoffen en kleuren

Of uw woning nu landelijk, minimalistisch of retro is ingericht, onze Iso Plissé® gordijnen zijn erg veelzijdig en passen mooi in élk type interieur. Kom dus een kijkje nemen in onze toonzaal en laat u verrassen door de ruime keuze aan stoffen en kleuren. Colour & Decoration geeft u met alle plezier kleur- en interieuradvies.

Iso Plissé® gordijnen combineren mooi met overgordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn de ideale oplossing als u lichtinval, zicht naar buiten én voldoende privacy wilt combineren. Liever overdag een ongehinderd zicht naar buiten  zonder aan privacy in te boeten? Dankzij het top-down/bottom-up-systeem schuift u de Iso Plissé® gordijnen op om het even welke hoogte. Een combinatie met stijlvolle gevoerde gordijnen is ideaal voor meer privacy ’s avonds, de Iso Plissé® gordijnen kunnen immers wat doorschijnen als u binnen de lichten aan hebt. Combineer de Iso Plissé® gordijnen dan met een stijlvol gordijn en creëer een warm, intiem interieur. De Iso Plissé® gordijnen zijn ook nog eens geluiddempend en geven uw ruimte zo een aangename akoestiek. Benieuwd? Bij Colour & Decoration geven we u met alle plezier een demonstratie in onze toonzaal.

Iso Plissé® gordijnen in alle soorten en maten

Iso Plissé® gordijnen bestaan in allerlei soorten en maten. Hebt u dakramen, lichtkoepels, draaikiepramen of ramen met een buitengewone vorm? Ook dan is er een gepaste oplossing. Iso Plissé® gordijnen kunt u op verschillende manieren bedienen: via een handgreep, met een draaistang of een bedieningsstok. Zelfs elektrische bediening is een optie. Het achterliggende systeem van koorden waarmee de stof opgehaald en neergelaten wordt, is onzichtbaar weggewerkt in de stoflagen, vandaar de strakke en elegante uitstraling van deze raambekleding.

Bespaar energie dankzij Iso Plissé® gordijnen

Wist u dat u met de isolerende, lichtdoorlatende stoffen van Iso Plissé® gordijnen zelfs energie bespaart? Extra pluspunten zijn dat de stof brandvertragend én stofwerend is. Bovendien zijn ze ook onderhoudsvriendelijk: sommige stoffen zijn perfect wasbaar of u kunt ze eenvoudigweg met een borstel schoonmaken. Uiteraard dient u de elektrische variant met een droge doek schoon te maken en water te vermijden. Wilt u nog meer uitleg? We geven u graag een demonstratie in onze toonzaal.

Maak komaf met ongewenste lichtinval

De zon die in uw beeldscherm weerkaatst, dat is voorgoed verleden tijd dankzij Iso Plissé® gordijnen, of u nu ontspannen naar tv kijkt of (thuis) aan het werk bent. Met de stoffen van de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zorgt u ervoor dat ongewenste lichtinval tot een minimum beperkt blijft.

Iso Plissé® gordijnen op maat van uw interieur

Op zoek naar raamdecoratie die perfect bij uw interieur en uw wensen past? De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn een uitstekende keuze! Met onze interieurexpertise en ervaring staan we bij Colour & Decoration klaar om u te helpen: van uw eerste bezoek tot de uiteindelijke installatie. Kom langs in onze toonzaal in Herzele om ons ruime aanbod te ontdekken en een uitgebreide uitleg te krijgen bij onze kwaliteitsproducten. We kijken alvast uit naar uw bezoek!

 

“Van renovatie tot decoratie.”