HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij de winkel van Colour & Decoration in Herzele ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Scala XL7 jaloezie: voor extra brede ramen

Bent u op zoek naar extra brede gordijnen? De Scala XL7 jaloezie kan tot wel 7 meter gemaakt worden: ideaal voor grote (schuif)ramen of (schuif)deuren. Daarbovenop zorgt de strakke vormgeving ervoor dat deze jaloezie perfect past in een mooi, eigentijds interieur. En er is ook nog het gebruiksgemak: de Scala XL7 jaloezie is elektrisch bedienbaar. Met de breedte van de lamellen kiest u zelf welke sfeer u aan uw interieur toevoegt. Deze gaan van 50 mm tot 70 mm breed. Kom langs bij Colour & Decoration. Samen bekijken we welke oplossing het best tot zijn recht komt in uw interieur.

Kleur en afwerking: de keuze is aan u!

Voor zowel de lamellen als de bovenbak en onderlat van deze jaloezieën is er een groot aanbod van mogelijkheden. Kiest u voor de smallere lamellen (50 mm), dan hebt u keuze uit wel 48 kleuren. Voor de bredere lamellen (70 mm) kunt u kiezen uit 8 stijlvolle kleuren. Zelfs de bovenbak en onderlat kunt u personaliseren. Benieuwd? Kom het snel zelf ontdekken in onze toonzaal in Herzele. Past het u beter op een ander moment? Maak gerust een afspraak. Ook voor advies bij u thuis kunt u trouwens bij ons terecht. Tot snel!

Aluminium, perfect in vochtige ruimtes

Aluminium jaloezieën zijn vocht- en schimmelwerend. Ze kunnen dus perfect gebruikt worden in uw keuken of badkamer. In tegenstelling tot de houten variant hoeft u niet te vrezen voor roest of schimmel. Zelfs het bovenprofiel en de lamellen blijven te allen tijde roest- en schimmelvrij.

Elektrische bediening dankzij Toppoint powered by Brel

De Scala XL7 jaloezie bedient u heel eenvoudig met een afstandsbediening of zelfs via een app op uw telefoon! Want dit product heeft ‘Toppoint powered by Brel’. Benieuwd naar de details? Bij Colour & Decoration laten we het u graag zien en zelf uitproberen. Zaakvoerder Jourie staat u graag bij met persoonlijk advies.

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie