HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Kijkje in de showroom

Verduisterende rolgordijnen

Duo-rolgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Rolgordijnen, de oplossing voor elk raam

Praktische raamdecoratie die op elk raam past? Dan moet u bij de rolgordijnen zijn. Ook voor zeer grote ramen, draaikiepramen of ramen in vochtige ruimtes zijn ze een uitstekende keuze. Bij Colour & Decoration bent u aan het juiste adres om alles te weten te komen over rolgordijnen. Onze toonzaal in Herzele is makkelijk bereikbaar en parkeren kunt u gewoon voor de deur. Breng ons een bezoekje, we tonen u graag alle mogelijkheden. Maakt u liever een afspraak of wilt u advies aan huis? Het kan allemaal! 

Welke stof kiest u?

In het gamma rolgordijnen vindt u voor elk wat wils: diverse stofdiktes, verschillende weefsels, transparant, verduisterend, met coating of screendoek, enz. Rolgordijnen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook erg praktisch én ze geven uw ruimte een eigen sfeer en uitstraling. Rolgordijnen kunnen ook verduisterd worden gemaakt en vormen een mooie combinatie met in-betweens of transparante gordijnen.

Geschikt voor grote ramen

Ook voor grote ramen zijn rolgordijnen uitermate geschikt. Colour & Decoration biedt rolgordijnen aan op maat, en we kunnen tot wel 4,2 meter breed gaan. Hebt u een raam dat nog breder is? Dan combineren we twee gordijnen tot een breedte van wel 8 meter. Kom langs in onze toonzaal en laat u verrassen door ons ruime aanbod. We overlopen graag samen met u de creatieve én technische mogelijkheden.

Rolgordijnen passen altijd

Hebt u draai- en kiepramen? Hoewel deze ramen zeer handig zijn, is het niet altijd makkelijk om er geschikte raamdecoratie voor te vinden. Wat wel altijd past? Rolgordijnen! Dankzij de zijgeleiding blijft het gordijn altijd netjes en strak voor het raam hangen.

Ideaal voor keuken en badkamer

Vochtige ruimtes en stoffen gordijnen, het lijkt een vreemde combinatie. Maar ook hiervoor heeft Colour & Decoration een oplossing in de vorm van een screendoek. Het screendoek maakt uw gordijnen bestand tegen vocht en schimmel. Ook handig om ze schoon te maken: u hebt enkel een vochtige doek nodig.

Contrarollende rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen ook contrarollend zijn. De stof rolt dan niet langs de achterkant maar langs de voorzijde van de rol af. Handig voor als er bijvoorbeeld een raamklink in de weg zit. Ook voor minder evidente hoeken in uw woning passen we het contrarollend gebruik toe, zodat de kier tot een minimum herleid wordt.

Zelf monteren of laten monteren?

Bent u een handige Harry en kiest u ervoor om uw rolgordijnen zelf te monteren? Wij leveren u een montageprofiel aan dat u probleemloos zelf tegen uw plafond of wand kunt bevestigen. Doet u voor de montage liever een beroep op echte vakmensen? Dan staat ons eigen plaatsingsteam voor u klaar om uw rolgordijnen tot in de puntjes af te werken.

Rolgordijnen bij Colour & Decoration

Denkt u dat rolgordijnen iets voor u zijn? Laat ons u verder overtuigen in onze toonzaal in de Hoogstraat in Herzele. Onze winkel is goed bereikbaar, makkelijk toegankelijk voor andersvaliden en u vindt altijd parking voor de deur. We geven u graag een woordje uitleg in onze toonzaal, maar komen ook tot bij u thuis om uw project te bespreken. Opmeten doen we zelfs gratis! Hebt u interesse in elektrische rolgordijnen? Ook dat kan. Bij Colour & Decoration combineren we onze creatieve én technische kennis om u een totaalplaatje te bieden.

“Van renovatie tot decoratie.”

Screendoek, ook voor rolgordijnen