HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

32

combinaties

Raamhorren zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Colour & Decoration in Herzele. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Weet u niet welk hor er mogelijk is en wilt u graag een offerte op maat? We komen gratis bij u thuis opmeten.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Vliegenramen: perfect tegen insecten en pollen

Droomt u ervan om ’s zomers uw huis te verluchten zonder die gekmakende muggen binnen te laten? Of om niet de hele tijd te moeten niezen door de pollen uit uw tuin? Dan is een vliegenraam of hor de ideale oplossing voor u. Ze zorgen niet alleen voor een optimale nachtrust, maar zijn ook erg effectief in het buitenhouden van pollen. Colour & Decoration voorziet al uw ramen van vliegenhorren. Maak een afspraak of kom langs in onze toonzaal in Herzele.

Een hor voor elk type raam

Hebt u bijzondere ramen zoals een draaikiepraam dat naar binnen toe opendraait? Dan kiest u best voor een vast vliegenraam, dat zowel op een aluminium, kunststoffen of houten frame bevestigd kan worden. Dankzij een ingenieus klemsysteem bevestigen we het vliegenraam zelfs zonder te boren.

Kies uw raamhor

Onze raamhorren zijn van uitstekende kwaliteit én mooi van design. Bovendien is het aluminium kader verkrijgbaar in vijf kleuren. Uitermate subtiel voor in uw interieur. Ook het horrengaas zelf is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Ook voor buitenmaten van ramen zijn onze raamhorren perfect geschikt.

Vind uw vliegenraam bij Colour & Decoration

Colour & Decoration biedt u naast vaste vliegenramen ook rolhorren of inzethorren aan. Wilt u weten welke horren aangewezen zijn voor uw type ramen? Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de perfecte raamhorren. Kom dus gerust eens langs in Herzele of maak een afspraak. Advies bij u thuis kan ook.

 

“Van renovatie tot decoratie.”