HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Jaloezieën

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Colour & Decoration ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Solution

Blue Leaf

Jardin en Solution

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Colour & Decoration, uw expert in raamdecoratie

Met de juiste raambekleding of -decoratie bepaalt u voor een groot deel de sfeer in uw huis. Ook licht en privacy laten zich zo perfect regelen, en verdienen de nodige aandacht. Elke ruimte in uw woning heeft trouwens een eigen specifiek karakter en vraagt dus een aparte aanpak. Hebt u al een idee welke sfeer u in uw woonkamer, keuken en slaapkamer wilt creëren of kunt u wat extra advies gebruiken? Bij Colour & Decoration helpen we u met veel plezier een passende look te kiezen voor uw interieur. We geven advies in onze toonzaal in Herzele, maar komen evengoed tot bij u thuis. Opmetingen bieden we gratis aan en voor plaatsingen kunt u rekenen op ons eigen plaatsingsteam. Kortom, bij Colour & Decoration staan we voor kwaliteit, service en een doorgedreven productkennis. We kijken alvast uit naar uw bezoek!

Lichtinval in elke ruimte

Elke ruimte heeft een andere functie en vraagt dus een andere bekleding van de ramen. Zo verschilt de gewenste lichtinval in uw woonkamer wellicht van uw slaapkamer. Ook daar houden we bij Colour & Decoration rekening mee. Vandaar ons enorme aanbod aan rolgordijnenjaloezieën, plisségordijnen, maar ook Iso Plissé® gordijnenvouwgordijnengordijnenlamellen of paneelgordijnen. Benieuwd naar nog meer ideeën? Van harte welkom!

Minder inkijk, meer privacy

Bepaalt u graag zelf hoeveel inkijk er in uw woning is? Overdag en ’s avonds zijn een wereld van verschil wanneer het op privacy en inkijk aankomt. Met de juiste raamdecoratie bepaalt u helemaal zelf de sfeer in huis.

Combineer naar hartenlust

Een aangename akoestiek en extra isolatie tegen warmte én koude: de juiste raamdecoratie zorgt voor een verhoogd wooncomfort. Wilt u de mogelijkheden uitbreiden, combineer ze dan gerust met  verschillende soorten raamdecoratie. Hecht u bijvoorbeeld veel belang aan lichtinval met beperkte inkijk? Dan raadt Colour & Decoration aan om transparante en verduisterende raambekleding te combineren. Altijd welkom voor een demonstratie in onze toonzaal!

Raamdecoratie op maat bij Colour & Decoration

Perfect maatwerk en een luxueuze afwerking, daar tekent Colour & Decoration voor. Elk detail en elke millimeter zijn belangrijk om het perfecte effect te bereiken. Zaakvoerder Jourie staat voor u klaar om de raamdecoratie van uw dromen te realiseren. Wacht dus niet langer: kom langs en ontdek ons ruime aanbod!

 

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Raamhor

Lamellen

Iso Plissé® gordijnen

Paneelgordijn