HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Colour & Decortion. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Pvc lamellen: perfect voor uw droominterieur

Wenst u verticale lamellen in pvc voor uw interieur? Dan kiest u niet enkel voor enorm praktische raamdecoratie, maar ook voor een zeer ruim aanbod aan kleuren en motieven. Ideaal dus om uw droominterieur te creëren. Colour & Decoration neemt graag alle tijd om u kennis te laten maken met ons ruime aanbod. In onze toonzaal in Herzele ziet u alle mogelijkheden met uw eigen ogen. U kunt de verschillende materialen voelen en vergelijken. Kom dus gerust eens langs of maak een afspraak, zaakvoerder Jourie staat u graag bij met vakkundig advies.

Lichtinval en privacy

Licht en privacy regelen, dat gaat heel makkelijk met verticale lamellen. Wilt u genieten van het uitzicht en zoveel mogelijk licht binnenlaten? Ga dan voor de open stand. Liever wat minder inkijk? Kantel de lamellen dan gewoon wat schuiner. ’s Avonds kantelt u ze helemaal dicht, als u volledige privacy en een echt cocongevoel wilt.

Transparante pvc lamellen voor meer licht

Wist u dat pvc lamellen zo transparant gemaakt kunnen worden als u zelf wilt? De lamellen kunnen met kleine gaatjes geperforeerd worden, zodat u de gewenste lichtinval op maat kunt laten maken. Wilt u hierover graag vrijblijvend advies? Breng ons dan snel een bezoekje in de Hoogstraat in Herzele en ontdek alle mogelijkheden en creatieve oplossingen!

Gemakkelijk in onderhoud

Pvc lamellen schoonmaken is een fluitje van een cent. U klikt de lamellen makkelijk uit de rail. Daarna legt u ze op een vlakke ondergrond en maakt ze schoon met wat zeep en een zachte doek. Zodra de lamellen zeepvrij en droog zijn hangt u ze moeiteloos weer op.

Ook in uw keuken of badkamer

Of verticale pvc lamellen nog meer voordelen hebben? Zeker en vast! Ze zijn dé onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw keuken of badkamer. Ze zijn bestand tegen vocht en door het pvc-materiaal blijven ze ook roest- en schimmelvrij. Hygiënischer kan niet.

Mooie combinaties met gordijnen

Vreest u dat lamellen wat te strak zijn voor uw interieur? Bij Colour & Decoration overtuigen we u graag van het tegendeel. Elke sfeer valt immers perfect te creëren, denk maar aan het gebruik van zachte gordijnstoffen, transparante gordijnenin-betweens, smaakvol gekozen kleurencombinaties … Gordijnen zorgen bovendien voor extra privacy, werken geluiddempend, zorgen voor een aangename akoestiek en een natuurlijke gefilterde lichtinval. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste raamdecoratie met het gewenste effect.

Pvc lamellen op maat bij Colour & Decoration

Pvc lamellen bestaan in alle maten en soorten. Voor elk raam en elke ruimte bestaat er een gepaste oplossing. Zelfs voor ramen tot wel zes meter breed hebben we oplossingen in huis! Bij Colour & Decoration staan we met onze vakkennis en ervaring klaar om u wegwijs te maken in de wereld van de raamdecoratie. Kom dus zeker eens langs in onze toonzaal en laat u inspireren.

 

“Van renovatie tot decoratie.”

Kom langs in onze showroom in Herzele