HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet u voelen en de lichtdoorlatendheid ziet u pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Colour & Decoration ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Niet alleen kunt u kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Plisségordijnen: een elegante look

Plisségordijnen stralen elegantie uit, en dat in elk type interieur. Bij Colour & Decoration vindt u smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooibreedtes. Hebben uw ramen smalle kozijnen, of hebt u draaikiepramen, dakramen of lichtkoepels? Geen probleem, samen gaan we op zoek naar de best passende oplossing voor uw interieur. U bent van harte welkom in onze toonzaal in Herzele, we tonen u met plezier alle mogelijkheden voor uw woning.

Een waaier aan kleuren en materialen

Plisséstoffen zijn enorm veelzijdig: u hebt de keuze uit heel wat kleuren én materialen. Zo kunt u gaan voor transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Verkiest u stof die licht- en warmtewereld is, of zelfs vuilafstotend? Dan zijn de speciale coatings iets voor u. We demonstreren u graag alle mogelijkheden in onze toonzaal. Welkom!

Plisségordijnen voor elk raamtype

Hebt u ramen die geen standaardafmetingen hebben? Dan bieden plisségordijnen de perfecte oplossing! Met hun zijgeleiding zijn ze ook geschikt voor ramen met speciale vormen, of voor dakramen, kiepramen en lichtkoepels. Vraag ons gerust naar oplossingen voor uw bijzondere ramen. We gaan samen met u op zoek naar de ideale bekleding voor uw interieur. Ook voor een verduisterend effect kunnen we zorgen, ideaal voor als u het graag extra donker hebt in uw slaapkamer.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Colour & Decoration een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Hoe bedient u uw plisségordijnen?

Hoe wenst u uw plisségordijnen te bedienen? Met een koord of ketting, een draaistang of een bedieningsstok voor uw hoge ramen of dakramen? Colour & Decoration kan u al deze opties demonstreren. Liever elektrische bediening? Ook dat kan, we maken u graag wegwijs in alle opties.

Plissés en overgordijnen: een mooie combo

Wenst u nog meer sfeer en privacy thuis? Dan is het geen slecht idee om uw plisségordijnen met gevoerde overgordijnen te combineren. Zo bepaalt u zelf hoeveel inkijk er is en het biedt nog extra (geluids)isolatie erbovenop. En overdag geniet u gewoon van een aangename, gefilterde lichtinval. Wij helpen u in uw zoektocht naar de juiste woonsfeer. Kom langs in onze toonzaal in Herzele, we verwelkomen u met plezier. Liever een afspraak buiten de openingsuren? Geen probleem, neem gerust contact op!

Vind inspiratie bij Colour & Decoration

Keuzestress? Geen nood! Colour & Decoration staat klaar om u doorheen alle mogelijkheden te loodsen. Wij nemen zeer graag tijd voor u in onze toonzaal in Herzele. U vindt ons in de Hoogstraat en we zijn makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte voor de deur.

 

Bezoek onze toonzaal in Herzele