HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Colour & Decoration aan.”

‘Kiest u voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer u graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Paneelgordijnen, stijlvolle elegantie

Hebt u ooit al van de stijlvolle ‘Japanse panelen’ gehoord? Deze paneelgordijnen zijn enorm praktisch en veelzijdig. U kunt ze voor schuiframen en grote ramen gebruiken, maar ook als scheidingswand in een ruimte of als decoratie zijn ze erg geschikt. Bij Colour & Decoration overtuigen we u graag van de voordelen van dit type gordijnen. Kom ze gewoon zelf ontdekken in onze toonzaal in Herzele. Welkom!

De perfecte lichtinval

Een van de vele voordelen van paneelgordijnen is dat u zelf de lichtinval en inkijk kunt regelen. U kunt elk paneel simpelweg afzonderlijk bedienen en zo uw ideale leefomgeving creëren.

Paneelgordijnen als roomdividers

Gebruikt u uw slaapkamer ook als home office? Gebruik dan de panelen of ‘roomdividers’ om de twee ruimtes van elkaar te scheiden. Paneelgordijnen bieden u op die manier een enorme flexibiliteit in uw woning.

Geschikt voor schuiframen

Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor schuiframen en schuifdeuren. U bepaalt zelf hoe ver u de panelen naar opzij schuift voor een vrije doorgang. Bovendien zijn deze gordijnen ook ideaal te combineren met een vliegendeur waarmee u zowel insecten als pollen uit uw huis houdt.

Ideaal voor grote, hoge ramen

Heeft uw woning grote, hoge ramen? Dan biedt Colour & Decoration de ideale oplossing op maat in de vorm van paneelgordijnen. Ze zijn verkrijgbaar tot 3 meter hoog en 1,3 meter breed. De panelen zijn heel eenvoudig en geruisloos te bedienen, manueel of met een koord. Laat u bijstaan door de expertise van Colour & Decoration en ontdek de vele mogelijkheden.

Verschillende kleuren en stoffen

Voor elk interieur is er een passende oplossing. Houdt u van verschillende kleuren en stoffen? Zelfs dat kan in één paneel. Ook op het vlak van transparantie biedt Colour & Decoration u een ruime keuze aan stoffen. De keuzemogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Bij Colour & Decoration kunt u terecht voor de perfecte combinatie van creativiteit en techniek. Wij zijn makkelijk bereikbaar in Herzele, maar komen evengoed bij u thuis langs voor persoonlijk advies. We staan in elk geval voor u klaar.

Paneelgordijnen op maat bij Colour & Decoration

Hebt u de knoop zelf al doorgehakt of wenst u toch vakkundig advies over paneelgordijnen? Zaakvoerder Jourie staat klaar om u met raad en daad bij te staan, rekening houdend met het totaalplaatje van uw interieur. Breng ons een bezoekje of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies, service op maat en kwalitatieve producten.

 

“Van renovatie tot decoratie.”

Advies op maat

Kom langs in onze toonzaal in Herzele