HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij Colour & Decoration in Herzele. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Verduisterende paneelgordijnen: perfect voor de slaapkamer

Wist u dat paneelgordijnen perfect zijn voor slaapkamers en/of kinderkamers? Ze kunnen de kamers perfect verduisteren en bieden alle gekende voordelen van paneelgordijnen. Van lekker slapen gesproken! Bovendien zijn ze ook erg geschikt voor hoge ramen en schuiframen. Bij Colour & Decoration staat zaakvoerder Jourie klaar om naar uw woonwensen te luisteren en u alle mogelijkheden voor uw interieur te demonstreren. We geven advies in de toonzaal, maar evengoed bij u thuis. Opmeten doen we zelfs gratis! Onze toonzaal is makkelijk bereikbaar en toegankelijk, u vindt ons in de Hoogstraat in Herzele. Kom snel eens langs!

Ook verkrijgbaar in lichte kleuren

Het klinkt wellicht verrassend, maar verduisterende paneelgordijnen hoeven helemaal niet donker te zijn. Elke kleur en dessin kunnen we verduisterend maken bij Colour & Decoration, dus ook vrolijke prints voor de kinderkamer of zachte tinten voor uw slaapkamer. Licht en donker gaan hier perfect samen! Kom bij ons langs, we tonen u met veel plezier alle mogelijkheden.

Isolerend effect

Dankzij een metaalachtige coating weerkaatsen verduisterende paneelgordijnen niet enkel het zonlicht maar ook de warmte. Zo blijft het in de zomer heerlijk koel in uw slaapkamer. Bovendien zijn heel wat van onze paneelgordijnen voorzien van een brandvertragende beschermingslaag. Extra veiligheid in huis kan nooit kwaad.

Zo weer schoon

Uw slaapkamergordijnen vragen niet veel onderhoud. Wenst u ze toch eens schoon te maken? Dat kan in een handomdraai, al zeker als uw verduisterende paneelgordijnen van een vuilafstotende teflon coating voorzien zijn. Dan is schoonmaken zelfs amper nodig. Hebben uw gordijnen geen teflon coating? Dan kan het wel eens voorvallen dat er een vlek op komt te zitten. Gebruik dan zeker geen te sterk schoonmaakmiddel en ga niet te hard schrobben. Een zachte borstel of doek zijn meestal voldoende. Gaat de vlek toch nog niet weg? Vraag dan vakkundig advies bij Colour & Decoration: we zijn er om u te helpen.

Combineer met transparante gordijnen

Met verduisterende paneelgordijnen creëert u niet enkel extra sfeer in uw slaapkamer. U houdt ook ongewenste inkijk en te veel licht tegen. Wilt u nóg meer gezelligheid? Dan raden we u aan om uw paneelgordijnen te combineren met transparante gordijnen. Overdag kunt u de panelen simpelweg opzij schuiven en kunt u genieten van een zacht gefilterd licht en een gevoel van privacy.

Reken op persoonlijk advies bij Colour & Decoration

Perfect maatwerk, daar houden we van bij Colour & Decoration, welke stoffen of kleuren u ook kiest voor uw verduisterende paneelgordijnen. Ook voor kleuradvies kunt u op ons rekenen. Een lichte tint bovenaan en wat donkerder onderaan? Of een bijpassende printstrook over de breedte van de panelen? Ons aanbod kleuren en prints is groot. We denken met u mee en geven advies vanuit onze jarenlange ervaring en interieurexpertise. Kortom: we kijken ernaar uit u te ontmoeten en uw woondromen waar te maken!