HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Colour & Decoration. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Verticale lamellen: tijdloos klassiek

Met verticale lamellen haalt u praktische én tijdloze raamdecoratie in huis. Bij Colour & Decoration hebben we ze in alle maten, kleuren en varianten, van pvc en stof tot aluminium. Met lamellen kunt u perfect zelf uw lichtinval en privacy regelen en ze laten zich bovendien vlot combineren met gordijnen, ook als u grote ramen hebt. Er is zoveel keuze: kom het zelf ontdekken in onze toonzaal. Kom dus snel eens langs in Herzele, er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Een afspraak maken of advies bij u thuis? Dat kan ook!

Lamellen in aluminium, pvc of stof

Verticale lamellen op maat? Colour & Decoration maakt ze in het materiaal van uw keuze. U kunt kiezen uit aluminium, pvc of stof. Zaakvoerder Jourie geeft u graag persoonlijk advies. Indien u dat wenst komen we tot bij u thuis om u nog beter te adviseren. Opmeten doen we zelfs helemaal gratis. Bezoek onze toonzaal of maak een afspraak om alle mogelijkheden te ontdekken.

Welke lamellen kiest u?

Net zoals jaloezieën zijn verticale lamellen bepalend voor de sfeer en de stijl van uw ruimte. Afhankelijk van uw smaak kiest u voor bredere of smallere lamellen. Stoer en eigentijds of  elegant en verfijnd: bij Colour & Decoration vindt u de ideale lamellen voor uw interieur.

Natuurlijke lichtinval

Houdt u van natuurlijk daglicht maar minder van inkijk? Met verticale lamellen kiest u zelf hoeveel lichtinval en/of privacy u wilt. Op elk moment van de dag kiest u zelf in welke stand u de lamellen zet. Wist u dat verticale lamellen ook mooi samengaan met transparante gordijnen? U krijgt er niet alleen meer wooncomfort en sfeer door, door de geluiddempende werking geniet u ook van een aangenamere akoestiek. Niets dan voordelen dus.

Geen standaardafmetingen? Geen probleem!

Ook voor grote ramen of ramen die buiten de standaardafmetingen vallen, zijn lamellen uitermate geschikt. Bij schuiframen en -deuren zijn lamellen een ideale oplossing. U bepaalt zelf hoe ver u de lamellen naar opzij schuift.

Op maat van uw ramen

Op zoek naar raambekleding voor schuine ramen, trapezeramen of ramen met bijzondere formaten? Ook daarvoor zijn verticale lamellen de perfecte oplossing. We kunnen ze namelijk gewoon op maat maken. Jourie Voorhaen, zaakvoerder en specialist in raamdecoratie, geeft u graag advies in de toonzaal van Colour & Decoration. Maak een afspraak om kom gewoon langs in de Hoogstraat in Herzele.

Verticale lamellen bij Colour & Decoration in Herzele

Twijfelt u nog over de ideale raamdecoratie voor uw woning? Of wenst u interieuradvies van een echte kenner? Zaakvoerder Jourie van Colour & Decoration maakt u graag wegwijs in de verschillende soorten raambekleding en de beste keuze voor uw interieur. Een afspraak buiten de normale openingsuren is ook mogelijk, ook voor advies aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Graag tot snel!

 

“Van renovatie tot decoratie.”

Kom langs in onze toonzaal