HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van uw inrichting geef ik u het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Colour & Decoration aan.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat u zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Blue Leaf

Loux

Inbetween Mondain

Inbetween Florie

Dots

Kimora

Leafs

Jardin

“Van renovatie tot decoratie.”

Licht en privacy met in-between gordijnen

In-between gordijnen hebben het allemaal: ze zorgen voor een mooi gefilterde lichtinval, belemmeren het zicht naar buiten niet én zorgen tegelijk voor voldoende privacy. De subtiele in-between gordijnen bieden op deze manier het perfecte evenwicht tussen zien en niet gezien worden. Benieuwd hoe dat er in uw interieur kan uitzien? Kom langs in de toonzaal van Colour & Decoration in Herzele en maak kennis met ons ruime aanbod.

Glasgordijnen of vitrage

In-between gordijnen zijn ook wel bekend als glasgordijnen, vitrage of in-betweens. Deze gordijnen filteren het licht en zorgen ervoor dat uw ruimtes subtiel verlicht zijn.

Een ruime keuze aan kleuren en uitvoeringen

Net zoals bij al onze producten, hebben we ook voor in-betweens een ruim aanbod aan uitvoeringen in huis. U hebt de keuze uit een hele waaier aan stijlvolle basiskleuren en hippe trendkleuren. Qua stoffen kunt u kiezen voor glanzende of grovere weefsels, voor prints of geweven materiaal. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Kom alle opties ontdekken in onze toonzaal in Herzele. Een afspraak maken buiten de openingsuren kan ook, we staan in elk geval voor u klaar met persoonlijk advies en de juiste producten.

Stoffen van de hoogste kwaliteit

De stoffen bij Colour & Decoration zijn van de hoogste kwaliteit en elk uniek in hun soort. We bieden in-between gordijnen aan met elk hun specifieke eigenschappen: gemaakt van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens of gemaakt van synthetische garens in combinatie met linnen, katoen en/of wol.

Gebruiksvriendelijke gordijnen

Zowel thuis als op kantoor zijn in-between gordijnen zeer gebruiksvriendelijk. Wilt u een privésfeer creëren of net genieten van het binnenvallende zonlicht? Voor elk uur van de dag is er een gepaste en makkelijk aan te passen gordijnstand. Nog een ander effect in gedachten? Bereik de sfeer die u wilt door de in-between gordijnen te combineren met overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Bij Colour & Decoration tonen we u graag alle mogelijkheden voor uw interieur.

Ontdek alle in-between gordijnen bij Colour & Decoration

Bij Colour & Decoration nemen we de tijd om te luisteren naar uw wensen en samen met u op zoek te gaan naar de ideale raamdecoratie voor uw woning. Zaakvoerder Jourie ontvangt u graag in de toonzaal in Herzele, maar ook bij u thuis geven we advies. Opmeten doen we zelfs helemaal gratis! Kom gewoon langs in de Hoogstraat in Herzele, of maak een afspraak buiten de openingsuren: van harte welkom!

Kom snel een kijkje nemen in onze toonzaal

Inbetween Lana