HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Maatwerk horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij Colour & Decoration in Herzele ben ik zeer goed geholpen. Prima advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat u informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Horren op maat van uw ramen en deuren

Na een warme zomerdag de ramen en deuren opengooien om de koele avondbries binnen te laten: heerlijk! Insecten en pollen houden we dan wel liefst buiten, en dan komt een hor goed van pas. Vertrouw op Colour & Decoration voor horren op maat van uw deuren en ramen. Benieuwd naar onze verschillende soorten horren en vliegengaas? We presenteren u met plezier alle mogelijkheden in onze toonzaal in Herzele. Zaakvoerder Jourie verwelkomt u graag!

Hou insecten buiten

Met een hor of vliegengaas houdt u vervelende beestjes buiten. Muggen, wespen of bromvliegen die uw etentje of nachtrust komen verstoren: da’s verleden tijd met een kwaliteitshor.

Gevoelig aan pollen?

Bent u gevoelig aan pollen in de lucht? Dan houdt u ze best zoveel mogelijk buiten. Onze speciale horren zorgen ervoor dat 90% van de pollen uw woning niet binnendringt. Zo geniet u van perfect verluchte ruimtes, zonder de overlast van kriebelende pollen.

Welk type vliegengaas hebt u nodig?

Wist u dat er verschillende soorten vliegengaas bestaan, elk met een specifieke toepassing? Hebt u bijvoorbeeld huisdieren, dan kiest u best het Petscreen huisdierengaas. Dit gaas is wel zeven keer sterker dan gewoon vliegengaas en is zeer scheurvast. Wenst u gaas dat extra lichtdoorlatend is? Dan stellen we u Transpatec vliegengaas voor. Er zijn tal van mogelijkheden! Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal in de Hoogstraat in Herzele.

Een ruim aanbod horren

Hebt u een schuifdeur of een scharnierende deur? Colour & Decoration heeft voor élk type deur en élk type raam een passende horoplossing. Zelfs voor ramen met bijzondere afmetingen kunt u kiezen uit verschillende horren. Altijd met een perfect mechanisme voor een optimale sluiting en de bescherming van uw kozijnen. Het maatwerk van Colour & Decoration zorgt ervoor dat de mogelijkheden en oplossingen eindeloos zijn.

Horren op maat bij Colour & Decoration

Elke woning is uniek. Daarom gaan we bij Colour & Decoration samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw huis. Of u nu pollen of insecten wilt buiten houden, of rekening wilt houden met uw huisdieren. Alles kan. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze toonzaal, we zijn er van dinsdag tot en met zaterdag. Past het beter op een ander moment? Maak gerust een afspraak! Tot snel!
 

 

“Van renovatie tot decoratie.”