HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vliegendeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij Colour & Decoration ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

De ideale vliegendeur

Niets vervelender dan muggen en vliegen in huis tijdens de zomer. De perfecte oplossing? Een vliegendeur of hordeur! Bij Colour & Decoration helpen we u aan de juiste oplossing voor uw woning, voor elke deur is er immers een geschikte vliegendeur. Ook hierin hebben we een pak ervaring en adviseren we u graag. We laten u met plezier al onze types zien. Afspraak in onze toonzaal in Herzele, we kijken al uit naar uw bezoek!

Plissé vliegendeur: stevig en praktisch

De plissé vliegendeur is een sterke en praktische oplossing die voor elke deur geschikt is. Dit  type vliegendeur heeft ook weinig plaats nodig: u schuift ze gewoon opzij als u ze niet gebruikt. Het geplisseerde vliegengaas maakt het geheel bovendien extra stevig.

Een pendelhordeur: handig en veilig

Hebt u kinderen in huis? Dan is een pendelhordeur een handige en veilige keuze: de deur is erg licht, opent naar beide kanten en sluit vanzelf. Ook makkelijk dus voor uw huisdieren. Voor hen kiest u trouwens best extra stevig huisdierengaas, dat is net iets beter bestand tegen hun scherpe nagels.

Klassieke vliegendeur

Houdt u het liever bij een traditionele vliegendeur die enkel naar buiten openklapt? Ook die hebben we in ons assortiment. Kom ons ruime aanbod ontdekken in onze toonzaal, we staan klaar met persoonlijk advies.

Een schuifvliegendeur voor grote deuren

Hebt u een vliegendeur nodig voor grotere deuropeningen zoals terrasdeuren of grote schuiframen? Onze schuifvliegendeuren op maat zijn verkrijgbaar tot twee meter breed en drie meter hoog. Is uw deuropening nog groter? Geen probleem, dan combineren we eenvoudigweg twee deuren, de Novus® vliegendeur is hiervoor perfect.

Maatwerk bij Colour & Decoration

Een perfect resultaat vraagt om perfect maatwerk. Bij Colour & Decoration streven we telkens weer naar een mooi resultaat waar u eindeloos van kunt genieten. Benieuwd welk type vliegendeur we u aanraden en wat de mogelijkheden zijn? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Herzele: van harte welkom!
 

“Van renovatie tot decoratie.”

Schuifhordeur

Novus® plisséhordeur

enkel en dubbel te plaatsen