HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus®

Kijkje in de showroom

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Colour & Decoration aan”.

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval? Ik adviseer u graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Inbetween Rustique

Inbetween Rustique

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor u vrij.'

Loux

Loux

Inbetween Royal

Highlands en Inbetween Royal

Nappa

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Maak uw interieur compleet met gordijnen

Gordijnen maken uw interieur helemaal af. Ze creëren heel wat sfeer, hebben een isolerende werking en zorgen voor een aangename akoestiek. Bovendien kunt u er ook een echt statement mee maken in uw interieur. Bij Colour & Decoration vindt u een enorm aanbod aan kwalitatieve stoffen in allerlei kleuren, motieven en materialen. Bij ons kunt u rekenen op individueel advies. Op afspraak komen we zelfs langs bij u thuis om daar het juiste advies te geven. Maak dus snel een afspraak of kom langs in onze toonzaal in Herzele, parkeren kan voor de deur.

Een waaier aan gordijnstoffen

Iedereen heeft z’n eigen smaak, dat weten we bij Colour & Decoration als geen ander. Daarom hebben we een enorm aanbod van meer dan 1.500 gordijnstoffen. Daarin vindt u zeker en vast de perfecte stof voor uw interieurproject. Lichte stoffen of iets zwaardere stoffen, verduisterende of brandvertragende: we hebben het allemaal. Van delicate stoffen tot stevige stoffen die wel tegen een stootje kunnen, er is voor elk wat wils.

Extra warmte en sfeer

Robuuste interieurs met materialen zoals beton, hout en metaal kunnen wel wat extra warmte gebruiken. En daar zijn natuurlijke stoffen perfect voor. Denk maar aan in-between gordijnen met overgordijnen, gevoerde gordijnen… Op die manier krijgt uw interieur in een handomdraai extra cachet en sfeer.

Isolerend effect

Wist u dat de keuze van uw gordijnen ook kan helpen bij het verduurzamen van uw woning? Tot wel 50% van de warmte in uw huis verdwijnt namelijk via de ramen. Door uw gordijnen te laten voeren, houdt u de warmte binnen en de koude buiten. In de zomer hebben uw gordijnen net het omgekeerde effect en blijft het binnen lekker fris. Een interessante keuze dus in tijden van stijgende energieprijzen.

Slapen in het donker

Een goede nachtrust begint vaak bij een goed verduisterde kamer. Sommige stoffen zijn op zich voldoende donker om voor verduistering te zorgen, maar ook andere stoffen kunnen we bij Colour & Decoration verduisterend maken. We voorzien dan de gordijnstof van uw keuze van een verduisteringslaag. Dit kan met vier verschillende soorten verduisteringsmaterialen, gaande van dik tot dun. Verduisterende gordijnen kunt u trouwens ook perfect in uw woonkamer gebruiken. Dat is goed voor de warmte-optimalisatie, zorgt voor minder inkijk én heeft een positief effect op de akoestiek.

Kies uw gordijnen bij Colour & Decoration

Bij Colour & Decoration zijn we trots op wat we doen. We gaan dan ook tot het uiterste om het beste resultaat af te leveren. Zowel in ons maatwerk als in ons persoonlijk advies gaan we voor een topresultaat. Techniek komt natuurlijk ook aan bod en wordt uitgebreid met u besproken. Van een golvend Wave-gordijn voor een strak interieur tot de techniek van ingeslagen ringen, alles is mogelijk. Zaakvoerder Jourie verwelkomt u graag in de toonzaal in Herzele. We geven advies in onze toonzaal, maar evengoed bij u thuis. Wist u trouwens dat opmetingen bij Colour & Decoration gratis zijn?

Combo

Laos

Emma Voile

Inbetween Pastel