HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaatst u makkelijk het EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij Colour & Decoration in Herzele ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

EasyClick: monteren is kinderspel

Met EasyClick is raamdecoratie installeren makkelijker dan ooit! U hebt er zelfs geen boor of schroeven voor nodig. Met het EasyClick-systeem monteert u alle soorten raamdecoratie – plissé, Duette®Shades en aluminium jaloezieën – probleemloos in uw raamkozijn. Benieuwd hoe het werkt? In de toonzaal van Colour & Decoration leggen we het u graag uit. Kom zeker eens langs in Herzele. Een afspraak maken kan ook, dan past het altijd!

EasyClick en klaar!

Wilt u het EasyClick-systeem eraf halen om de ramen te poetsen? Daar is niets moeilijks aan.  Doordat het systeem met magneetband of klikband aan uw raamkozijn bevestigd is, kunt u het simpelweg losklikken. Het toppunt van gebruiksgemak.

EasyClick plisségordijnen en Duette®Shades

Er zijn heel wat modellen van plisségordijnen en Duette®Shades beschikbaar met het EasyClick-systeem. Het plissémodel opent en sluit u makkelijk met een transparante handgreep. Het bestaat in een top-down-model, waarbij u de gordijnen van boven naar beneden sluit. Maar er bestaat ook een top-down/bottom-up-model: de stof kan dan zowel naar boven als naar beneden geschoven worden. Zo kunt u het gordijn als het ware laten zweven op om het even welke hoogte.

Vraag advies bij Colour & Decoration

Zowel voor plisségordijnen als voor jaloezieën bieden we bij Colour & Decoration het EasyClick-systeem aan in oneindig veel kleuren. EasyClick is mogelijk bij aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm, en is ook te plaatsen op een deur of een schuin raam. U kunt uw raamdecoratie openen en sluiten met een transparante handgreep of een stang. Hebt u nog vragen? Bij Colour & Decoration staan we voor u klaar met kwaliteit, service en een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten. Van dinsdag tot vrijdag kunt u in onze toonzaal terecht. Past een ander moment beter voor u? Neem gerust contact op en maak een afspraak, we komen ook graag tot bij thuis voor persoonlijk advies.

Kom langs in onze toonzaal in Herzele