HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Ruime collectie en professioneel advies aan huis. Wij zijn uiterst tevreden over onze keuze van screens in de living en vouwgordijn in de slaapkamer. Super service en installatie aan een correcte prijs. Zeker een aanrader om eens langs te gaan”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

“Van renovatie tot decoratie.”

Iso Plissé® gordijnen: luxueuze elegantie

De Iso Plissé® gordijnen vallen meteen op door hun kenmerkende honingraatstructuur. Deze luxueuze raamdecoratie zorgt voor een uitgesproken elegante look, is duurzaam en functioneel én past in tal van interieurs. Ze filteren subtiel de lichtinval, zorgen voor verduistering in uw ruimte, passen op heel wat raamtypes en hebben een isolerende werking. Bovendien bestaan de duurzame Iso Plissé® gordijnen in allerlei kleuren en ontwerpen. U vindt ongetwijfeld de passende raamdecoratie voor uw woning. Benieuwd om zelf de voordelen te ontdekken? We staan voor u klaar in onze toonzaal in Herzele! Ook buiten de openingsuren maken we graag tijd voor u vrij, maak gerust een afspraak.

Bespaar tot 25% energie

Dankzij de slimme materiaalstructuur in honingraatvorm hebben de Iso Plissé® gordijnen een isolerend effect. In de winter wordt de koude buitengehouden, in de zomermaanden houden de Iso Plissé® gordijnen de warmte buiten. En zo geniet u in elk seizoen van een perfect klimaat in uw woning en bespaart u tot wel 25% energie. Niet alleen goed nieuws voor u dus, maar ook voor uw portemonnee.

Ook op kantoor

Vervelende lichtinval op uw computer? Niet met Iso Plissé® gordijnen! De stoffen van Iso Plissé® gordijnen werden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de Europese normen voor lichttransmissie. Dat betekent dat ze rekening houden met de hoeveelheid licht die door een raamdecoratie mag schijnen. Ideaal dus voor een aangename werkomgeving.

Een oplossing voor elk type raam

De Iso Plissé® gordijnen bestaan in allerlei soorten en maten. Of het nu om dakramen, lichtkoepels, draaikiepramen of nog andere raamtypes gaat: er bestaat altijd wel een gepaste oplossing. Vertrouw op Colour & Decoration om u de beste keuze voor te stellen voor uw interieur. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis mag u rekenen op professioneel en persoonlijk advies. Colour & Decoration staat voor kwaliteit, persoonlijke service en producten van de hoogste kwaliteit. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom snel eens langs.

Iso Plissé® gordijnen: wooncomfort ten top

Iso Plissé® gordijnen, dat betekent extra wooncomfort. U bedient ze zoals u dat wilt: via een handgreep, met een kindveilig koord, een draaistang of een bedieningsstok. Zelfs elektronische bediening is een mogelijkheid. Maakt u liever geen gaten in het kaderwerk? Kies dan voor het EasyClick-systeem. Het top-down/bottom-up-systeem laat u toe de Iso Plissé® gordijnen in om het even welke positie te zetten. Benieuwd hoe het werkt? Bij Colour & Decoration geven we u graag een demonstratie.

In combinatie met gordijnen

Van lichtdoorlatend tot verduisterend, de Iso Plissé® gordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Wilt u lichtinval maar ook privacy? Combineer de Iso Plissé® gordijnen dan met een licht gordijn. Zo geniet u van veel licht, maar creëert u evengoed een warme, intieme sfeer in uw ruimte. En dankzij de geluiddempende eigenschappen zorgt Iso Plissé® gordijnen ook nog voor een aangename akoestiek.

Kies uw Iso Plissé® gordijnen bij Colour & Decoration

Iso Plissé® gordijnen, dat is raamdecoratie die perfect bij uw interieur en uw wensen past. Bij Colour & Decoration helpen we u doorheen het hele proces: van de keuze van de materialen tot de afwerking en de technische ondersteuning. Kom gerust eens langs in Herzele. Onze toonzaal is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Tot snel!