HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Colour & Decoration aan.”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
10-14 uur

Aluminium lamellen, mooi in elk interieur

Aluminium lamellen tillen elk interieur naar een hoger niveau. Ze laten zich bovendien vlot combineren met materialen als hout, textiel of steen. Schuine ramen, grote ramen of zelfs in uw badkamer of keuken: voor elke ruimte vinden we een oplossing. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring helpt Colour & Decoration u het beste uit uw interieur te halen. Breng een bezoekje aan onze toonzaal, we tonen u graag alle mogelijkheden.

Veel lichtinval, weinig inkijk

Zelf de lichtinval in uw woning kunnen regelen, dat is superhandig. Vindt u daarnaast rust en privacy erg belangrijk? Met aluminium lamellen regelt u het allemaal zelf. Gewoon even de stand van de lamellen aanpassen, zo eenvoudig is het. Zo kiest u voor een open zicht naar buiten, of een gefilterde lichtinval. De ramen schoonmaken? Schuif de lamellen simpelweg opzij en u kunt eraan beginnen! Zaakvoerder Jourie van Colour & Decoration heet u van harte welkom in de toonzaal. Kwaliteit, service en kwaliteitsvolle producten waar we 100% in geloven: daar staan we voor!

Zo weer proper

Naast het gebruiksgemak zijn aluminium lamellen ook nog eens makkelijk te onderhouden. Klik de lamellen eenvoudigweg uit de rail, leg ze op een vlakke ondergrond en reinig ze met een vochtige doek en wat zeep. Daarna hangt u ze heel makkelijk terug op.

Ook voor uw keuken of badkamer

Raambekleding die zo makkelijk is in onderhoud, is ook een uitstekende keuze voor uw keuken of badkamer. De aluminium lamellen zijn namelijk vochtbestendig en blijven daardoor vrij van roest of schimmel. Een perfect hygiënische oplossing dus voor uw vochtige ruimtes.

Combineer voor meer sfeer

Wilt u nog meer uit uw aluminium lamellen halen? Combineer ze met zachte stoffen gordijnen, lichtdoorlatende perforatie, sfeervolle kleuren, enz. Zo krijgt uw ruimte meteen een geheel eigen sfeer. Kom gerust langs om de mogelijke combinaties te ontdekken. Samen gaan we op zoek naar het gewenste effect, zodat uw huis een echte thuis wordt. Zo maakt u de juiste keuze en zorgen wij voor een perfect resultaat. Colour & Decoration werkt op uw maat. Kom langs in onze toonzaal, of maak een afspraak om de opties te bekijken.

Kwaliteit en service bij Colour & Decoration

Bij Colour & Decoration zijn we ervan overtuigd dat we voor elk raam de gepaste oplossing in huis hebben. Aluminium lamellen bestaan immers in alle maten en soorten. Zaakvoerder Jourie heeft meer dan 20 jaar ervaring in raamdecoratie en staat u graag bij met persoonlijk advies. We nemen alle tijd om te luisteren naar uw woonwensen, de geschikte raamdecoratie te vinden én ze te integreren in het totaalbeeld van uw interieur. Lukt het niet om binnen de openingsuren langs te komen? Maak een afspraak, we ontvangen u graag wanneer het u past!

“Van renovatie tot decoratie.”