HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Top bediening en de investering waard. De koude blijft buiten en de warmte ook.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor u opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Herzele

maandag op afspraak
di t/m vr:
9-12 & 14-18 uur

zaterdag:
9-12 & 14-17 uur

Aluminium jaloezieën: stijlvolle raamdecoratie

Op zoek naar stijlvolle en tijdloze raamdecoratie? Of u nu een landelijk, minimalistisch of Scandinavisch interieur hebt, met aluminium jaloezieën creëert u altijd dat tikkeltje meer. Bij Colour & Decoration begeleiden we u graag bij uw keuze. Zaakvoerder Jourie Voorhaen heeft meer dan 20 jaar ervaring in raamdecoratie en geeft u met plezier persoonlijk advies in onze toonzaal, maar ook bij u thuis. Dankzij onze uitgebreide vakkennis mag u erop rekenen de perfecte aluminium jaloezieën te vinden voor bij u thuis.

Vochtwerende werking

Aluminium jaloezieën staan niet alleen mooi in uw woonkamer of kantoorruimte: u kunt ze ook met een gerust hart in uw keuken of uw badkamer hangen. Het aluminium is vochtbestendig, waardoor ze roest- en schimmelvrij bleven. En dat geldt niet alleen voor de lamellen: ook het bovenprofiel is geschikt voor vochtige ruimtes.

Ook voor uw draaikiepramen

Ook voor draaikiepramen heeft Colour & Decoration een oplossing in huis. Daarvoor maken we aluminium jaloezieën op maat, die vervolgens via zijgeleiders op het raamkozijn worden bevestigd. Ze vormen dus geen enkele belemmering bij het openen of sluiten van uw draaikiepraam. Of kies voor EasyClick, 25 mm jaloezieën in een frame. Bevestigen zonder boren of schroeven, ideaal dus.

Lichtinval of privacy?

Met aluminium jaloezieën bepaalt u aan de hand van de lichtinval zelf de sfeer in huis. Houdt u de zon liever buiten tijdens het eten of thuiswerken? Of geniet u net van het volle zonlicht in de woonkamer? Met aluminium jaloezieën kiest u het helemaal zelf!

Slim ontwerp

Bij Colour & Decoration staan we voor service en voor kwaliteit. Voor onze aluminium jaloezieën werken we samen met Toppoint en hun Scala®-reeks. Scala® heeft een doordacht ontwerp. We zijn dan ook trots dat we u dit stijlvolle en slim ontworpen product kunnen aanbieden. Het solide aluminium bovenprofiel is volledig afgesloten zodat er geen vuil of stof aan kan. De welving aan de achterzijde zorgt voor een minimale kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel. En aangezien er geen overbodige dopjes aan hangen, valt de jaloezie altijd strak op uw vensterbank.

Welke breedte kiest u?

Op zoek naar de perfecte jaloezieën? Bij Colour & Decoration vindt u een ruime keuze. We geven u graag interieur- en woningtips en bieden de lamellen ook in verschillende breedtes aan. Elk interieur en elk raam heeft immers andere vereisten. Grote ramen vragen om brede lamellen. Voor kleine ramen stellen we dan eerder smallere, subtielere lamellen voor. We bekijken vooral samen met u het totaalplaatje en de sfeer die u wilt bereiken. Benieuwd welke opstelling in uw inrichting zou passen? We stellen u verschillende sfeervolle combinaties voor in onze toonzaal in Herzele. Daar ziet u alle mogelijkheden naast elkaar. Kom snel eens langs.

Aluminium jaloezieën? Colour & Decoration heeft wat u zoekt

Benieuwd naar onze aluminium jaloezieën? Kom langs in onze toonzaal in Herzele en laat u verrassen door ons ruime aanbod. Zaakvoerder Jourie neemt graag alle tijd om te luisteren naar uw wensen en de geschikte raambekleding te vinden voor uw interieur.

“Van renovatie tot decoratie.”