Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors in Hasselt ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Vouwgordijnen passen in elk interieur

Meer dan 1.250 stoffen, gaande van strak en urban tot klassiek en landelijk. Wat uw smaak ook is, bij Verfland Interiors vindt u de perfecte vouwgordijnen die naadloos in uw interieur passen! Weet u niet wat te kiezen? Geen nood. Onze interieurexperten helpen u graag. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u met de juiste vouwgordijnen naar huis gaat. Interesse? Neem gerust contact op om een afspraak te maken of spring vrijblijvend eens binnen in onze showroom net buiten Hasselt.

Afgewerkt tot in de puntjes

Bij Verfland Interiors gaan we voor niets minder dan pure kwaliteit, ook qua afwerking. Onze vouwgordijnen zijn altijd nauwkeurig afgewerkt met geblindzoomde zijzomen en we gebruiken stevige aluminium baleinen die niet doorbuigen. We gebruiken ook garens die dezelfde kleur als de stof hebben. Met vouwgordijnen mag u het trouwens gerust groot zien. Want door de gebruikte ophaaltechniek kunnen we vouwgordijnen leveren tot wel 5 meter breed en 3,20 meter hoog! Kiest u voor een handbediend vouwgordijn, dan leveren we die met een sterke roestvrijstalen ketting. Wilt u liever extra comfort? Dan zijn elektrisch bedienbare vouwgordijnen meer geschikt voor u. Met een duw op de knop regelt u alles. Kom eens langs voor een demonstratie. Tot snel!

Sfeer, privacy en vooral veel licht

Vouwgordijnen bieden niet alleen veel sfeer maar ook privacy. U kunt ze bijvoorbeeld in een transparante of lichtdoorlatende stof laten maken. Op die manier filteren ze mooi het licht en belemmeren ze inkijk. Wilt u graag vouwgordijnen in uw slaapkamer? Laat ze dan afmaken met een verduisterende voering. Ideaal om het daglicht buiten te houden op dagen waarop u liever wat langer in bed ligt. Maar ook geschikt om te verhinderen dat de linnen gordijnstoffen zouden verkleuren door de zon.

Combineer met overgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn overdag prachtig dankzij het gefilterde licht, maar ’s avonds bieden ze niet altijd de gewenste privacy. Daarom raden we u aan ze te combineren met mooie verduisterende overgordijnen. Wij zijn ervan overtuigd dat we bij Verfland Interiors alles in huis hebben wat u nodig hebt om de voor u perfecte vouwgordijnen te maken.

Vouwgordijnen: in elke kamer, aan elk raam

Met vouwgordijnen hebt u ontzettend veel mogelijkheden. Ze zijn immers geschikt voor alle types ramen. Van kleine ramen en smalle vensterbanken over veranda’s tot grote ramen en ramen met bijzondere vormen… Vouwgordijnen zijn werkelijk overal echte sfeermakers. Nog een voordeel van dit type gordijnen: ze besparen energie. Ze zijn warmte-isolerend en dankzij de hoogkwalitatieve stoffen wordt warmteverlies via de ramen voorkomen. Dat verschil ziet u op uw energiefactuur.

Vouwgordijnen proper maken

Vouwgordijnen zijn makkelijk zelf schoon te maken. Laat het gordijn volledig neer en verwijder de baleinen en de verzwaringslat. Haal daarna de stof van het systeem af en was ze. Het is belangrijk dat u de wasinstructies nauwgezet volgt, om te vermijden dat de gordijnen krimpen. Plaats het propere gordijn daarna als het nog vochtig is op het klittenband, en breng de baleinen en de verzwaringslat weer aan. Let wel op: laat de vouwgordijnen hangen zolang ze nog vochtig zijn, u mag ze zeker nog niet optrekken.

Vouwgordijnen op maat bij Verfland Interiors

Bij Verfland Interiors maken we elk vouwgordijn op maat. Benieuwd wat we allemaal voor u in petto hebben? Maak een afspraak met onze interieurspecialiste Sandrine. Zij geeft u met plezier vrijblijvend advies. Samen met zaakvoerders Olivier en Eric, vertelt ze u alles wat u wilt weten over de mogelijke afwerkingen en de vele soorten ramen waarbij vouwgordijnen mogelijk zijn. Geef ons een belletje of spring gewoon eens binnen. Tot binnenkort!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Kom naar onze showroom in Hasselt