Versus® gordijnen

transparant én dimmend

Versus® gordijnen

transparant én dimmend

Versus® gordijnen

transparant én dimmend

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies uw in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseuse van Verfland Interiors heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor u opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Versus®: transparant én verduisterend

Versus® wavegordijnen zijn kamerhoge in-between gordijnen die elegantie uitstralen en zowel transparant als verduisterend zijn. Verfland Interiors biedt u deze stijlvolle verticale variant aan van het duorolgordijn of zebragordijn. Versus® gordijnen laten uw interieur baden in sfeervolle schoonheid maar zijn toch strak en buitengewoon praktisch. Bovendien hebt u vrij spel en kunt u alle mogelijke in-between gordijnstoffen en rails naar believen combineren. Kom het gewoon zelf eens bekijken in onze showroom! Maak snel een afspraak met onze interieurspecialiste Sandrine of spring gewoon eens binnen.

Eén gordijn, twee functies

Houdt u ervan als uw raamdecoratie meerdere functies vervult? Het Versus® wavegordijn combineert de schoonheid van een in-between gordijn maar kan ook verduisterend gemaakt worden. Win-win, toch? Deze Versus® variant biedt u een 2-in-1 oplossing in de vorm van licht en donker. De golvende wavestof laat het gefilterd licht mooi binnenstromen, terwijl de verborgen lichtdichte lamellen een verduisterend effect hebben. Twee functies voor één gordijn dus! Dat moet u gewoon zelf zien. Dat kan in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. We zijn altijd beschikbaar (behalve op zondag) en er is altijd voldoende parkeerplaats.

Absolute privacy

Versus gordijnen bieden u absolute privacy, ook wanneer uw gordijn volledig is opengedraaid. Dit dankzij de verborgen lichtdichte lamellen die in deze in-betweens verwerkt zitten, ook aan de onderkant van de gordijnen. Draai de verticale lamellen simpelweg in de stand van uw keuze. Zo bepaalt u perfect zelf de gewenste lichtinval en creëert u een perfect scenario van privacy, terwijl u overdag zelf bepaalt hoeveel zon er binnenkomt. Zeer handig is het trekkoord waarmee u het gordijn naar links, rechts of in het midden kunt openen. Qua kleur hebt u keuze uit witte of grijze lamellen. Deze zijn beschikbaar in breedtes van 89 en 127 mm. Verfland Interiors levert de Versus® gordijnen altijd met rails erbij, in chique wit, stijlvol zwart of tijdloos grijs.

In drie stappen naar uw perfecte Versus® gordijn

Stap 1. Kies uit ruim 500 stijlvolle kamerhoge in-between stoffen en kies de kleur van uw lamellen.
Stap 2. Bepaal de plooibreedte. Het Versus® gordijn is beschikbaar met lamellen van 89 en 127 mm, voor smalle of bredere openingen.
Stap 3. Kies de kleur van de rails: chique wit, stijlvol zwart of tijdloos grijs.

Versus: een naadloos gordijn voor elke locatie

Verfland Interiors belooft u perfect maatwerk voor uw Versus® gordijnen. We houden rekening met elk detail en verzekeren u jarenlang plezier aan uw raamdecoratie dankzij de prachtige kamerhoge in-between stoffen, het stevige railssysteem en de verborgen lamellen. Ook voor openbare ruimtes of voor kantoorgebouwen zijn Versus® gordijnen ideaal en uitermate veilig, zeker als u voor een vlamvertragende stof kiest. Met de overige gordijnonderdelen zit u sowieso al goed, want die zijn standaard vlamvertragend. Zin om de mogelijkheden te bekijken? Een adres: de Sint-Truidersteenweg, net buiten Hasselt!