Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Wist u dat u kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij u.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Verduisterende vouwgordijnen: ga voor gezelligheid en sfeer

Verduisterende vouwgordijnen, dat betekent een knusse en gezellige sfeer in huis. Naast het sfeervolle aspect, bieden ze ook veel privacy, isoleren ze en houden ze uw ruimtes warm of koel en dempen ze het geluid. Voor elk type raam voorziet Verfland Interiors de perfecte verduisterende vouwgordijnen. Wij maken de gordijnen op maat en hebben een uitgebreid gamma van stoffen en materialen beschikbaar. Kom gerust eens langs in onze showroom net buiten Hasselt, wij staan tot uw dienst.

Lichtdoorlatende stoffen: geen probleem

Wilt u graag verduisterende vouwgordijnen, maar liet u uw oog vallen op een prachtige gordijnstof die wél licht doorlaat? Geen probleem. Verfland Interiors werkt volledig op uw maat en voert uw droomgordijnen met een gepaste verduisterende stof. Uiteraard moet de voering bij de stof van het vouwgordijn zelf passen. Denk maar aan de krimptolerantie van de stof, wat belangrijk is voor de reiniging van de vouwgordijnen. Maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verfland Interiors brengt dat allemaal in orde voor u. Vraag raad aan onze experten.

Kies uw favoriete kleur

Iedereen is anders. Daarom biedt Verfland Interiors ook een heel scala aan verschillende stoffen en kleuren. Bent u iemand die houdt van rustige basiskleuren of gaat u toch liever voor hippe trendkleuren? Er is voor ieder wat wils. Ook qua dessins is er een gigantische keuze. Zo vindt u zowel de perfecte gordijnen voor uw slaapkamer als voor die van uw kind die graag iets speels op de gordijnen wilt. Kom onze collectie bekijken in onze showroom!

Ideaal met transparante gordijnen

Verduisterende vouwgordijnen houden de warmte mooi buiten. Maar overdag wilt u graag zonlicht in huis, zonder natuurlijk in te boeten op uw privacy. Daar bestaan uiteraard oplossingen voor! Transparante gordijnen in een bijpassende of juist contrasterende tint zijn daarvoor een goede en smaakvolle keuze. Ze geven uw interieur extra sfeer en garanderen u op elk moment van de dag de privacy die u nodig hebt, terwijl het licht mooi gefilterd wordt. De combinatie is bovendien niet alleen mooi maar ook slim, want ze zorgt voor een aangenamere akoestiek door extra geluiddemping. Win-win dus!

Verduisterende vouwgordijnen wassen

Wenst u uw vouwgordijnen te wassen in de wasmachine? Dat kan, maar controleer op voorhand zeker de wasvoorschriften zodat uw gordijnen zeker niet krimpen. Een vraag daarover? Het team van Verfland Interiors staat voor u klaar en geeft u graag advies.

Verduisterende vouwgordijnen perfect voor u

Bij Verfland Interiors leveren we perfect maatwerk af. Elke millimeter telt bij raamdecoratie. Of u nu vouwgordijnen wenst voor uw veranda, een erker of ramen met afwijkende afmetingen. Het kan allemaal! Ook wat de afwerking betreft, gaan we nauwkeurig te werk. Zo passen we de baleinen aan de kleur van de stof aan, en bij een doorlopend motief plaatsen we het lint aan de achterzijde zodat het dessin niet onderbroken wordt. Prachtig!

Persoonlijk advies? Kom langs bij Verfland Interiors

Verfland Interiors heeft de verduisterende vouwgordijnen waar u naar op zoek bent voor uw interieur. Wij dragen klantvriendelijkheid en een persoonlijke service, ook na verkoop, hoog in het vaandel. Onze jarenlange expertise biedt ons enorm veel inzicht in het interieurproces en we helpen u graag verder met de juiste keuze om uw droomwoning waar te maken. Kom langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Kom langs in onze showroom

Een ruim aanbod aan raamdecoratie en meer!