Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Een donkere slaapkamer met verduisterende rolgordijnen

Overdag veel licht in huis is fijn, maar ’s nachts slapen we toch graag in een donkere kamer. Verduisterende rolgordijnen zijn daar het ideale middel voor. Verfland Interiors biedt u deze handige raamdecoratie in diverse stoffen, kleuren en dessins. Kortom, u vindt rolgordijnen die perfect bij uw interieurstijl en smaak passen. Er is zoveel keuze, die komt u best gewoon zelf eens bekijken in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, nabij Hasselt. Een afspraak maken hoeft niet, spring gewoon binnen!

Zoveel keuze in verduisterende rolgordijnen

De stof van het rolgordijn bepaalt hoeveel lichtinval er is. Verschillen in weefsel, dikte en coating zorgen dat het rolgordijn van zichzelf helemaal of deels verduistert. In onze showroom aan de Sint-Truidersteenweg vindt u sowieso uw gading! We helpen u met veel plezier kiezen en samen vinden we de perfecte raamdecoratie op uw maat.

Verduisterende rolgordijnen: ook voor uw veiligheid

Verduisterende rolgordijnen doen veel meer dan enkel het licht tegenhouden. Een selectie rolgordijnen is bijvoorbeeld vlamvertragend. Steek’s avonds dus gerust gezellig wat kaarsen aan of geniet van uw open haard. Deze rolgordijnen hebben ook een thermische coating waardoor ze niet alleen het daglicht weren, maar ook de warmte. Zo blijft de ruimte waar ze hangen altijd koel, zelfs op warme zomerdagen. Sommige rolgordijnen zijn bovendien uitgerust met een vuilafstotende beschermlaag, wat schoonmaken zo goed als overbodig maakt.

Ideaal te combineren met andere raamdecoratie

De verduisterende eigenschappen van deze rolgordijnen komen uiteraard uitstekend van pas ’s avonds of ‘s morgens als u eens lekker lang wilt uitslapen. Maar overdag hebt u geen behoefte aan een donkere ruimte. Integendeel. Dan laat u net wel graag het zonlicht binnen, liefst zonder in te boeten op privacy. Dat kan als u de verduisterende rolgordijnen combineert met andere soorten raamdecoratie, zoals transparante gordijnen of paneelgordijnen. Retro, rustiek, stijlvol en stedelijk… Bij Verfland Interiors vindt u ongetwijfeld iets dat bij u en uw interieur past. Kom eens langs!

Aangename akoestiek, zalig daglicht

Combineert u uw verduisterende rolgordijnen met transparante gordijnen, dan zorgt u ook voor een aangename akoestiek dankzij hun geluiddempende werking. Ook het daglicht wordt subtiel gefilterd, ideaal als u overdag graag leest, televisie kijkt of aan uw computer of laptop werkt.

Verfland Interiors biedt persoonlijk advies over verduisterende rolgordijnen

De verduisterende rolgordijnen van Verfland Interiors zijn beschikbaar in heel wat uitvoeringen. Voor grote, brede, smalle, brede ramen maar ook voor draaikiepramen en dakramen. Dankzij onze technische expertise kunnen ze ook met elektrische bediening geleverd worden. Zo opent en sluit u uw gordijnen heel makkelijk. Speelt u graag met kleuren en contrasten in uw interieur? Laat het mechanisme dan in een andere kleur leveren dan de stof zelf. De interieurexperten van Verfland Interiors vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden die verduisterende rolgordijnen te bieden hebben. Kom gerust eens langs, een afspraak maken is niet nodig!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’