Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Gaat u voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de XL plissé. Deze heeft een plooidiepte van 5 cm en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Verduisterende plisségordijnen voor al uw ramen

Verduisterende plisségordijnen geven u de mogelijkheid om uw slaapkamer volledig donker te maken, ook als u draaikiepramen, dakramen of lichtkoepels hebt. Het kan allemaal. Bij Verfland Interiors maken we uw woondromen waar. Maak snel een afspraak met onze interieurspecialiste Sandrine of spring gewoon eens binnen in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt.

Verduisterende plisségordijnen: licht en privacy wanneer u het wilt

Verduisterende plisségordijnen zijn niet enkel voor uw slaapkamers bestemd. Ze passen ook perfect in uw leefruimte. Dankzij het ingenieuze top-down/bottom-upsysteem kunt u ze immers vastzetten op de hoogte waar u wilt. Zo vermijdt u ongewenste inkijk, zonder in te boeten op aangenaam daglicht. Verduisterende plisségordijnen geven ook een heel mooi effect in combinatie met transparante gordijnen, die voor een aangenaam gefilterd licht zorgen, vervelende geluiden dempen en uw interieur extra cachet geven.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Verfland Interiors een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Kies uw plooibreedte

Verduisterende plisségordijnen passen bij elk type raam, zelfs bij dakramen. Ook grote ramen zijn geen probleem. De plooibreedtes gaan van 20 mm tot 32 mm. Voor smallere glaslijsten raden we de smalle plooien van 20 mm aan voor een elegant effect. Voor brede, robuuste glaslijsten raden we de brede plooi van 32 mm. Inderdaad, op elk raam past een plissé. Bij Verfland Interiors adviseren we u graag!

Ideaal voor beeldschermwerk

Als u werkt op uw computer wordt u natuurlijk niet graag gestoord door scherpe lichtinval. Maar de kamer helemaal donker maken met verduisterende plissés is misschien ook niet nodig. Betekent dit dat verduisterende plisségordijnen niet geschikt zijn voor studeer- of werkkamers? Helemaal niet. U kunt ze immers halverwege het raam vastzetten om het licht en de inkijk deels te blokkeren. Of combineer de plisségordijnen met in-between gordijnen. Die laten veel licht door maar weinig inkijk. Bij Verfland Interiors gaan we samen op zoek naar de ideale combinatie!

Plisségordijnen met licht- en warmteweerkaatsende coating

Verduisterende plisségordijnen met een coating hebben nog meer voordelen. Een extra coatinglaag weerkaatst het licht en de warmte. Zo wordt het nooit te warm in de ruimtes waar u ze hangt. Om het extra veilig te maken, kunt u uw plisségordijnen ook vlamvertragend verkrijgen. U vindt in ons assortiment werkelijk alles wat u zoekt. Onze showroom aan de Sint-Truidersteenweg is goed bereikbaar en heeft meerdere parkeergelegenheden in de buurt. Tot snel!

Schoonmaken? Makkelijk!

Verfland Interiors biedt stofwerende plisségordijnen aan. Dat vergemakkelijkt het poetsen. En dat was al makkelijk, want u hoeft ze niet met water te wassen. Enkel afborstelen is voldoende. Wilt u ze toch graag een keertje met water wassen? Dat kan, maar let wel op het wasvoorschrift. Hebt u een elektronisch bedienbaar plisségordijn? Zorg er dan voor dat de elektronica niet in het water komt.

Maatwerk voor verduisterende plisségordijnen

Geïnteresseerd? Kom langs bij Verfland Interiors net buiten Hasselt voor raad en advies en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Ons Verfland Interiors-team helpt u uw smaak te vinden. Maak een afspraak met interieurspecialiste Sandrine. Zij vertelt u graag over de vele mogelijkheden. Ook tonen we u hoe makkelijk het is om deze plissés te monteren. Want ja, het kan zelfs zonder boren!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’