Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors in Hasselt ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Madee

Sereno

Muze

Isola

Mindful

Allium

Isola

Verduisterende gordijnen voor écht donkere kamers

Wooncomfort en verduisterende gordijnen gaan hand in hand. Ze houden zon- en daglicht tegen en zorgen voor een volledig of vrijwel volledig donkere ruimte. Ideaal voor een verkwikkende nachtrust. Verduisterende gordijnen kiezen bij Verfland Interiors is helemaal niet moeilijk: kies uw gordijnstof en wij zorgen voor een extra laag verduisteringsstof. Zo simpel is het! Kom langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk en kies de gordijnstof van uw dromen.

Kies uit vier verduisteringsstoffen

Sommige gordijnstoffen hebben standaard al verduisterende eigenschappen. Maar ook voor stoffen die dat niet hebben, is er geen probleem. We kunnen vrijwel altijd een verduisteringslaag voorzien. In het Verfland Interiors-atelier bieden we vier verduisteringsstoffen aan:

  • Plain ecru: een verduisteringsstof die ook beschermt
  • Molton: een sterk verduisterende, geluiddempende stof die uw gordijnen een volle, luxueuze uitstraling geeft
  • Dimout: een soepele stof die grotendeels verduistert
  • Blackout: een soepele stof die uw gordijnen volledig verduistert

Verduisterende gordijnen in verschillende plooien

De plooi die u kiest bepaalt de look van uw gordijnen. Kies uit een moderne enkele plooi, een klassieke Tri-plooi, of een trendy Wave-plooi die de combinatie biedt tussen strakke plooien en golvingen. Het is zo dat verduisteringsstof uw gordijnen wat zwaarder maakt, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Bij Verfland Interiors weten we raad met élke stof, ook als u ze wenst te verduisteren. Tijdens een bezoek aan onze showroom overlopen we met u alle mogelijkheden. Afspraak aan de Sint-Truidersteenweg!

Veelzijdigheid voor uw nachtrust

Verduisterende gordijnen zijn enorm veelzijdig. Ze dienen niet enkel om uw slaap- of kinderkamers donker te houden, maar dempen vervelende geluiden en zorgen zo voor een zalig cocongevoel. Nog een voordeel is dat ze isolerend werken: in de zomer houden ze de hitte buiten, in de winter de koude. Dat is pas echt wooncomfort!

Verduisterende gordijnen combineren op maat

Hebt u thuis al raamdecoratie in de vorm van vouwgordijnen of verticale lamellen? Dan is de combinatie met verduisterende gordijnen een prachtige aanvulling. U geeft meteen een extra sfeer van luxe aan uw interieur. Bij Verfland Interiors bieden we u met veel plezier vrijblijvend advies om de beste keuze voor uw woondroom te maken. Reken op onze jarenlange ervaring en onze grote materiaalkennis. Tot snel!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’