Verduisterende Duette®Shades

Verduisterende Duette®Shades

157

kleuren

Verduisterende Duette®Shades zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Duette®Shades verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors in Hasselt. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Duette®Shades heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Verduisterende Duette®Shades voor elk interieur

Kent u de bijzondere honingraatstructuur van de Duette®Shades al? Deze luxueuze raamdecoratie bestaat nu ook in een verduisterende variant. De interieurexperten van Verfland Interiors bieden u een veelzijdig gamma aan kleurige stoffen, sommige met een lichte structuur. Bovendien passen ze op tal van grote en kleine raamsoorten, gaande van veranda’s, dakramen en lichtkoepels. Ons team staat voor jou klaar in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt, een afspraak is niet nodig!

Kies uw plooibreedtes

De verduisterende Duette®Shades worden gemaakt in drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Het team experten van Verfland Interiors adviseert voor grote ramen een brede plooi omdat het uw interieur in een oogopslag een stoere uitstraling geeft. Voor draaikiepramen of ramen met een smallere glaslijst, raden we smalle plooibreedtes aan. Een extra voordeel is dat u niet hoeft te boren. Dankzij het Easy Click-systeem klikt u de Duette®Shades simpelweg vast. Interesse? Kom het snel met uw eigen ogen zien!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Verfland Interiors een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Combineer Duette®Shades met in-between gordijnen

Verduisterende Duette®Shades maken het erg donker. In de afwerking worden er zelfs geen gaatjes in de stof gemaakt voor de koorden om de stof mee op te halen. Nee, de koorden zijn aan de binnenkant verwerkt. Hoeft het voor u niet zo donker te zijn? Dan kunt u prachtige combinaties maken met transparante gordijnen of in-betweens. Zo creëert u overdag een zachte, intieme sfeer met gefilterd licht en zorgt u door de combinatie van stoffen voor een sfeervol interieur. Interesse in meer interieurtips? Vraag raad aan onze interieurspecialiste Sandrine.

Verduisterende Duette®Shades voor al uw ramen

Bevindt uw slaapkamer zich onder uw dak of hebt u een lichtkoepel? Geen nood, ook hiervoor bestaan er formaten verduisterende Duette®Shades. Ze maken uw kamer pikdonker en houden zonlicht en warmte tegen, ideaal tegen die warme zomerdagen en perfect voor een goede nachtrust. Kom bij Verfland Interiors ontdekken hoe u uw Duette®Shades kunt bedienen. We demonstreren graag hoe u ze eenvoudig opent en sluit, op uw stand naar keuze.

Verduisterende Duette®Shades schoonmaken

Uw Duette®Shades schoonmaken? Daar bent u niet lang mee bezig. Dankzij hun stofwerende afwerking is het voldoende dat u ze sporadisch met een borstel afveegt. De meeste stoffen kunt u ook wassen, met de hand of in de wasmachine. Mocht u uw Duette®Shades elektrisch bedienen, wees dan wel voorzichtig met water.

Maatwerk voor verduisterende Duette®Shades

Bij Verfland Interiors gaan we met plezier aan de slag met uw verduisterende Duette®Shades op maat. We helpen u graag met het hele proces, gaande van keuze tot afwerking en technische ondersteuning. Kom gerust eens langs! Onze showroom is makkelijk te bereiken langs de Sint-Truidersteenweg. Er zijn ook voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Een afspraak maken kan (met onze interieurspecialiste Sandrine), maar is niet nodig. U bent altijd welkom.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Kom langs in onze showroom in Hasselt