Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Transparante vouwgordijnen: gezellig en sfeervol

Transparante vouwgordijnen bieden u de sfeer en gezelligheid waar u naar op zoek bent. Ze zijn niet enkel mooi maar ook praktisch. U kunt ze op ooghoogte hangen om inkijk te beperken, of u kunt een prachtig effect bereiken door ze te combineren met een bijpassend gordijn. Ook als u ramen hebt met afwijkende vormen, erkers of verandaramen, bestaat er een gepast vouwgordijn voor u. Verfland Interiors gaat voor een persoonlijke aanpak en combineert creativiteit én techniek om het beste resultaat te verkrijgen. Breng ons dus een bezoekje in onze showroom aan de Sint-Truiderlaan net buiten Hasselt. Een afspraak is niet nodig, kom gewoon langs. Wij staan altijd voor u klaar.

Kies de mate van lichtdoorlatendheid

Het weefsel, de dikte en de coating van de stof bepalen hoe lichtdoorlatend uw vouwgordijn is. Een transparant vouwgordijn zorgt voor een zacht, diffuus licht zoals een traditionele vitrage, terwijl lichtdoorlatende vouwgordijnen iets dikker zijn omdat ze van een ondoorzichtige stof gemaakt zijn. Ze houden het licht tegen zonder een verduisterend effect te hebben. Wenst u toch meer verduistering of meer privacy? Dan raden we u bij Verfland Interiors aan om uw vouwgordijnen te combineren met verduisterende gordijnen. Niet enkel beter voor uw nachtrust en privacy, maar dit geeft ook extra cachet aan uw woning.

Transparante vouwgordijnen op maat

Bij Verfland Interiors leveren we uw transparante vouwgordijnen volledig op maat. Voor elk type raam – grote, kleine, verandaramen of erkers… – bestaat een oplossing. We houden rekening met uw stofkeuze om de perfecte afwerking te garanderen. Baleinen en garens moeten bijvoorbeeld aan de kleur aangepast worden. Ook bij vouwgordijnen met een dessin zorgen we ervoor dat het dessin ononderbroken doorloopt. Benieuwd naar wat Verfland Interiors voor u kan betekenen? We ontvangen u graag in onze showroom of, op uw vraag, komen we ook bij u thuis langs.

Transparante vouwgordijnen voor uw interieur

Wat uw smaak ook is en welke sfeer u ook wel bereiken, Verfland Interiors realiseert uw interieurdromen. Modern en strak of gezellig en frivool… bij ons vindt u de stof die u zoekt. Onze interieurexperten adviseren u graag in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, nabij Hasselt. Tot snel!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’