Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over het advies van Verfland Interiors. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met een transparant rolgordijn filtert u licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

De vele mogelijkheden van transparante rolgordijnen

Veelzijdig en betaalbaar: transparante rolgordijnen laten u uw interieur en in een handomdraai personaliseren. Bij Verfland Interiors nabij Hasselt bent u aan het juiste adres om alles te weten te komen over transparante rolgordijnen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar aan de Sint-Truidersteenweg. Een afspraak maken is niet nodig, kom gewoon langs. Wij staan voor u klaar.

Coatings bieden extra bescherming

Verschillende coatings hebben verschillende functies. Een thermische coating houdt uw woning desgewenst warm of koel. Met een vuilafstotende teflonlaag is schoonmaken kinderspel. En we denken ook aan uw veiligheid in de vorm van een vlamvertragende coating.

Rolgordijnen afgewerkt tot in de puntjes

Verfland Interiors is trots dat de we elk project perfect afwerken volgens uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit gestoffeerde, aluminium, grijze en witte onderlatten om uw rolgordijnen te verzwaren en zo een mooie, strakke vorm te geven. We bieden onderlatten aan in allerlei vormen en materialen waaronder hout. Kom langs in Sint-Lambrechts-Herk om alle mogelijkheden te bekijken.

Prachtige combinaties met overgordijnen

Op zoek naar dat tikkeltje meer? Combineer transparante rolgordijnen met overgordijnen. Dat maakt het plaatje helemaal af. Zo hebt u ook meer privacy en een goede akoestiek in uw ruimte. Uw kamer wordt zo een sfeervol geheel. Overgordijnen breken de horizontale lijnen van het rolgordijn en dat zorgt voor een mooi contrast, zeker als u voor afwijkende kleuren of prints kiest. Ook kunt u meerdere gelijkaardige tinten met elkaar combineren voor een stijlvol, rustig effect. Dankzij het uitgebreide assortiment van Verfland Interiors is alles mogelijk. Benieuwd? Kom zeker eens langs in onze showroom en we leggen u onze werkwijze uit van naaldje tot draadje.

Transparante rolgordijnen voor uw thuis

Ook qua techniek en elektrische bediening is er veel mogelijk: met een cassette werken, zijgeleiding, elektrische bedienbare rolgordijnen… Onze interieurexperte Sandrine komt op afspraak langs bij u thuis om daar haar advies te geven. Maak snel een afspraak.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’