Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Transparante plisségordijnen: lichtinval op zijn best

Transparante plisségordijnen stralen elegantie uit en geven uw ruimtes een lichtrijk karakter. Verfland Interiors biedt u een heel gamma kleuren en stoffen. Zachte minimale kleuren in gedachten? Of eerder blitse trendkleuren? Het kan allemaal. Bij Verfland Interiors gaan we op zoek naar een interieur om verliefd op te worden. Maak snel een afspraak of kom gewoon langs in onze showroom net buiten Hasselt.

Plissés met overgordijnen: licht wanneer u het wilt

Dankzij transparante plisségordijnen geniet u van mooi natuurlijk daglicht en kijkt u makkelijk naar buiten, maar u houdt ook inkijk tegen. Bent u op zoek naar nog meer sfeer en privacy thuis? Dan raadt Verfland Interiors u aan om uw plisségordijnen met gevoerde overgordijnen te combineren. Dit biedt meerdere voordelen: (geluids)isolatie en een perfect afstelbare privacy. Zin het eens uitgebreid te hebben over uw perfecte raamdecoratie? We kijken uit naar uw bezoek!

Plooien in verschillende breedtes

Verfland Interiors werkt met smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooibreedtes waardoor de gordijnen vrijwel op elk type raam passen. Hebben uw ramen smalle kozijnen, dan kiest u best voor de smalste plooi. Ook voor veranda’s en draaikiepramen is de smalle plooi de beste optie. Een interieur met een stoere look heeft eerder raamdecoratie met een bredere plooi nodig.

Beschermende coating

We bieden ook verschillende stoffen aan met een speciale coating. Deze beschermlaag heeft meerdere functies: isolatie van zowel warmte als koude en vlamvertragend voor extra veiligheid.

Makkelijk in onderhoud

Transparante plissés schoonmaken is echt makkelijk. Dat komt omdat ze stofwerend zijn. Af en toe afborstelen is voldoende. Bepaalde stoffen zijn zelfs perfect wasbaar. Volg dan zeker goed de wasvoorschriften op en let op de elektronische bediening hebt.

Makkelijk te monteren

Bij transparante plisségordijnen hoeft u niet te boren. Dankzij het EasyClick-systeem – beschikbaar in verschillende RAL-kleuren én kindveilig – klikt u de gordijnen eenvoudigweg in uw kozijn. Ideaal voor de kinderkamer dus.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Verfland Interiors een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Transparante plisségordijnen perfect op uw maat

Nood aan hoogstpersoonlijke plisségordijnen? Het team van Verfland Interiors adviseert u graag. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. Onze locatie aan de Sint-Truidersteenweg is goed bereikbaar en er is voldoende parkeermogelijkheid in de buurt. Wij komen ook met plezier bij u thuis langs om totaaloplossingen te voorzien voor uw interieur. Maak snel een afspraak.