Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors in Hasselt. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kunt u ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Transparante paneelgordijnen: sfeer in elke ruimte

Houdt u van strak en modern of eerder klassiek en rustiek? Transparante paneelgordijnen zijn ontzettend sfeervol en passen in elk interieur, wat uw smaak ook is. Transparante paneelgordijnen accentueren de schoonheid van schuiframen en grote, hoge ramen. Bij Verfland Interiors maken we paneelgordijnen tot wel 3 meter hoog. Onze interieurexperten tonen u graag alle opties, patronen en materialen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar net buiten Hasselt, een afspraak maken is niet nodig.

Stoffen die isoleren en vlamvertragend werken

Verfland Interiors biedt transparante paneelgordijnen aan in verschillende stoffen en afwerkingen, gaande van volledig lichtdoorlatend tot verduisterend. Transparante paneelgordijnen bieden u een aangenaam gefilterd licht maar we bieden ook stoffen aan met een metaalachtige coating, die de warmte weert en ook extra veiligheid biedt tegen vlammen en kaarsen.

Transparante paneelgordijnen schoonmaken is kinderspel

Transparante paneelgordijnen schoonmaken is heel makkelijk. Als ze een vuilafstotende teflon coatinglaag hebben al zeker! Dan is reiniging vaak zelfs overbodig. Hebt u een stof zonder coating? Dan kan het natuurlijk wel eens voorvallen dat er een vlek op zit. Met een droge doek of een borstel verwijdert u de vlek vaak makkelijk. Raakt u niet af van de vlekken? Neem contact op met Verfland Interiors, samen zoeken we een passende oplossing.

Combineer met verduisterende gordijnen

Paneelgordijnen zijn een perfecte match met andere raamdecoratie. Creëer een klassevol interieur door transparante paneelgordijnen met verduisterende gordijnen te combineren. Enorm veel combinaties bieden u zowel sfeer als privacy. Wilt u de mogelijkheden onderzoeken? Laat u bijstaan door de expertise van het team van Verfland Interiors. Wij zorgen voor de perfecte combinatie van creativiteit en techniek. Wij zijn makkelijk bereikbaar en kijken alvast uit naar onze afspraak.

Transparante paneelgordijnen perfect afgewerkt

Uw keuze al gemaakt of toch nog wat advies nodig over uw transparante paneelgordijnen? Kies uit verschillende afwerkingen gaande van latjes over de gehele breedte van de panelen, of combineer uw gordijnen met stijlvolle gordijnen als u kleine ramen hebt. Olivier en Eric, zaakvoerders van Verfland Interiors, helpen u de juiste keuze te maken. Breng ons dus snel een bezoekje of contacteer ons voor een afspraak.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’