Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Sandrine van Verfland Interiors heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en hij regelde dat alles keurig ingemeten en opgehangen werd. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval en combinaties in uw interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Emma

Creëer zacht licht met transparante gordijnen

Transparante gordijnen zijn de ideale luchtige sfeermakers en zorgen voor een zacht licht in uw huis. Verfland Interiors biedt u een enorm aanbod aan kwalitatieve stoffen in allerlei kleuren, dessins en materialen, uiteraard op maat gemaakt. Hebt u hulp nodig bij uw keuze of zoekt u een klankbord om eens van gedachten te wisselen? Breng ons dan een bezoekje in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. Een afspraak is niet nodig, kom gewoon langs.

Grote keuze stoffen

Smaken verschillen, dat weten we bij Verfland Interiors maar al te goed. Daarom bieden we een enorme keuze aan diverse stoffen, innovatief gemaakt volgens de laatste technieken. Dat uit zich in de kwaliteit van onze stoffen: ze behouden goed hun kleur, zijn vochtbestendig, vuilafstotend, vlamvertragend en isolerend.

Spelen met plooibreedtes voor transparante gordijnen

Verfland Interiors is expert in plooibreedtes en de stijlen die ze teweegbrengen. Transparante gordijnen kunnen we in elke plooi leveren, maar we geven u graag gepast advies voor uw specifieke interieurwens. Denk maar aan een enkele plooi voor een rustgevend en strak effect, een dubbele (retour)plooi voor een weelderige look, een Tri-plooi voor de meer klassieke interieurs, ingeslagen ringen voor de stoerdere interieurs… Ook de ‘Wave’-plooi is vandaag zeer trendy en combineert een strak met een plooiend gordijn. We staan al te popelen om voor u aan de slag te gaan. Kom langs bij ons met uw project.

Wel sfeer, geen brandgevaar

Houdt u ook zo van een sfeervol, warm interieur? Een gezellig kaarsje hier en daar mag daarbij niet ontbreken. Wees gerust: transparante gordijnen bieden een extra veiligheid tegen brand omdat een deel van de collectie gemaakt is van vlamvertragend materiaal (voldoen aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1). In kantoorruimtes is het zelfs verplicht om dergelijke gordijnen te gebruiken.

Expert in transparante gordijnen

Transparante gordijnen, daar kunt u niet fout mee gaan. Hebt u soms last van een galmende akoestiek in uw woning? Robuuste interieurs met materialen zoals beton, hout en metaal zijn prachtig, maar geven soms een kille indruk. Natuurlijke stoffen zoals transparante gordijnen zijn gelukkig geluiddempend. Benieuwd wat Verfland Interiors u aanraadt? Kom langs in onze showroom aan de Sint-Truidersteenweg net buiten Hasselt en we geven u graag persoon advies. Tot binnenkort!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Bohemian Voile

Bezoek onze showroom in Hasselt

Bloem