Transparante Duette®Shades

Transparante Duette®Shades

Transparante Duette®Shades

157

kleuren

Transparante Duette®Shades adviseer ik samen met gordijnen.

Transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service van Sandrine van Verfland Interiors. Perfect advies gekregen en zij heeft er voor gezorgd dat alles keurig ingemeten en opgehangen werd.”

‘Mooi, filteren subtiel en perfect te combineren met andere raamdecoratie, dat zijn transparante Duette®Shades.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Transparante Duette®Shades: mooi in elk interieur

De bijzondere honingraatstructuur van de Duette®Shades geven deze luxueuze raamdecoratie een elegante look. Ze zijn bovendien ook duurzaam, functioneel en toepasbaar in tal van interieurs. Transparante Duette®Shades filteren subtiel het licht, passen op tal van raamsoorten, besparen energie dankzij hun isolerende eigenschappen en zijn perfect als u vaak een beeldscherm gebruikt. Laat u overtuigen door de Verfland Interiors interieurexperten! Kom langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. We kijken al uit naar uw bezoekje!

Drie keuzes plooibreedtes

De transparante Duette®Shades worden gemaakt in drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Geen idee welke breedte u best kiest? De Verfland Interiors experten bekijken de grootte van uw ramen en geven passend advies. Voor grote ramen past een brede plooi beter omdat het uw interieur in een oogopslag een stoere look geeft. Voor draaikiepramen of ramen met een smallere glaslijst, raden we smalle plooibreedtes aan. Dat komt het elegante karakter van het smalle raam ten goede. Hoe kleiner de plooi, hoe minder stof er uitsteekt. Kom de verschillende opties met uw eigen ogen bekijken in onze showroom aan de Sint-Truidersteenweg.

Duette®Shades: veel kleuren en structuren

Bij Verfland Interiors vindt u de perfecte stof voor uw Duette®Shades. We hebben ze in vele kleuren en lichte structuren. Transparante Duette®Shades passen in élk interieur, maar wij geven u graag gepast (kleur)advies voor uw specifieke interieur. Met onze jarenlange ervaring stellen we voor u de perfecte combinatie samen. Bovendien kunnen we u ook adviseren mocht u uw interieur verder willen opfrissen. Neem gerust contact op met Sandrine, onze interieurexperte, en we ontvangen u graag op afspraak!

Schaduw waar u het wilt met het top-downsysteem

Hoeveel licht uw ruimte binnenstroomt hangt af van het type stof, de dikte en de coating van uw transparante Duette®Shades. U krijgt sowieso een aangenaam gefilterd licht én een maximale lichtinval. Bovendien kunt u de lichtsterkte en de mate van inkijk zelf afstellen. Dankzij het top-down/bottom-upsysteem schuift u de Duette®Shades waar u maar wilt. Benieuwd hoe het werkt? Bij Verfland Interiors geven we u met alle plezier een demonstratie in onze showroom.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Verfland Interiors een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Ideale combi met verduisterende gordijnen

Transparante Duette®Shades zijn perfect combineerbaar met verduisterende gordijnen. Dat geeft niet alleen veel sfeer, maar biedt ’s avonds ook de nodige privacy. Deze mooie combinatie dempt bovendien het geluid in een ruimte, voor een aangename akoestiek.

Makkelijk te bedienen

Welke manier vindt u het handigst om uw transparante Duette®Shades te bedienen? Met een draaistang, kindveilige koorden of elektrisch? De bediening kiest u volledig zelf. De koorden voor het ophalen en neerlaten zitten trouwens netjes verstopt in de stof zelf. Benieuwd hoe het werkt? Bij Verfland Interiors combineren we onze creatieve en technische expertise en demonstreren we u graag alle opties.

Geen stof, geen brandgevaar

Schoonmaken? Dat beperken we graag tot een minimum. Dankzij de stofwerende eigenschappen van Duette®Shades is af en toe afborstelen voldoende. Bepaalde stoffen zijn zelfs perfect wasbaar. Respecteer dan wel de wasvoorschriften en kijk goed uit met de elektronica. Een extra voordeel is dat veel stoffen isolerend zijn en de warmte 25% extra binnenhouden. Goed voor uw portemonnee en goed voor de planeet dus! Als toppunt zijn de meeste stoffen brandvertragend en bieden ze een extra veiligheid.

Duette®Shades: ideaal voor bureauwerk

De stoffen van Duette®Shades worden weloverwogen gekozen en zorgen voor een aangenaam gefilterd licht, ook op uw werkplek. Geen vervelende reflectie in uw computerscherm dus, of wanneer u overdag naar televisie kijkt.

Duette®Shades op uw maat

Op zoek naar raamdecoratie die perfect bij uw interieur en uw wensen past? Transparante Duette®Shades zijn ervoor gemaakt. Verfland Interiors begeleidt u doorheen het hele proces: van uw eerste bezoek tot de uiteindelijke installatie. Kom snel eens langs in onze showroom net buiten Hasselt. Er is altijd voldoende parkeerplaats in de buurt. Tot snel!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’