Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors in Hasselt. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met stoffen lamellen filtert u licht zoals u wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Stoffen lamellen: stijlvolle sfeermakers

Kwaliteitsvolle stoffen geven uw interieur extra cachet en een stijlvolle sfeer. Met de verticale stoffen lamellen van Verfland Interiors bereikt u makkelijk dat effect. De stoffen zijn beschikbaar in neutrale basiskleuren of de trendkleuren van het moment. Het team van Verfland Interiors biedt u met veel plezier vakkundig advies. We denken graag met u mee om het meeste uit uw interieur te halen. De opties met onze stoffen lamellen zijn werkelijk eindeloos. Wij staan u graag persoonlijk bij met uw keuze. Kom gerust eens langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. Tot snel!

Speciale coatings tegen de hitte

Licht en warmte tegenhouden? Dat scheelt voor de binnentemperatuur in uw huis tijdens een hittegolf. Zeker als uw woning zuidgericht is, kan de temperatuur stevig oplopen. Bepaalde lamelstoffen bij Verfland Interiors zijn voorzien van een weerkaatsende coating om dat tegen te gaan. Er bestaan ook stoffen met een vlamvertragende coating. Alles om van uw woning een veilige plek te maken.

Ook mogelijk in vochtige ruimtes!

Stoffen lamellen in uw keuken of badkamer, dat klinkt misschien niet logisch. Daar zou u waarschijnlijk eerder verticale lamellen van aluminium of pvc laten installeren. Maar ook daar heeft Verfland Interiors een oplossing voor. Stoffen lamellen zijn immers ook verkrijgbaar in vocht- en schimmelwerend materiaal, ideaal dus voor keukens en badkamers of andere vochtige kamers. Onze interieurspecialiste Sandrine bekijkt graag samen met u de beste optie voor uw woning. Maak snel een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

Aangenaam werken in uw (thuis)kantoor

Het aanbod aan verschillende soorten stoffen voor verticale lamellen is enorm divers, variërend qua dikte, weefsel en coating. Wenst u graag zoveel mogelijk daglicht in uw woning? Kies dan resoluut voor transparante lamellen. Wilt u het daglicht op sommige momenten toch liever buiten houden, tijdens het thuiswerken bijvoorbeeld? Dat kan ook met stoffen lamellen. Uw werk op de computer wordt niet meer verstoord door scherp licht.

Combineer met andere raamdecoratie

U bereikt een prachtig effect als u transparante lamellen combineert met houten jaloezieën. Zo creëert u een gezellig en sfeervol interieur met de optie om de ruimte te verduisteren indien u dat wenst. Er zijn nog ontelbaar veel andere opties. Voor persoonlijk interieuradvies ontvangen we u in onze showroom aan de Sint-Truidersteenweg. Ook voor een opfrissing van uw interieur bent u bij Verfland Interiors aan het juiste adres.

Stoffen lamellen: makkelijk schoon te maken

Hoe reinigt u uw stoffen lamellen nu het best? Dat hangt af van de soort stof. Soms is een zachte borstel aangeraden, soms kiest u best voor vochtige doek. Sommige stoffen zijn machinewasbaar, andere stoffen moet u met de hand wassen. Dan haalt u ze simpelweg van de rail en verwijdert u de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen hangt u de natte stoffen lamellen opnieuw aan de rail om te drogen. Kortom, voor elke soort stof voorziet Verfland Interiors met plezier het juiste advies. Ook na verkoop kunt u ons makkelijk bereiken indien u vragen hebt over uw welbepaalde stof.

Begeleiding van a tot z in stoffen lamellen

Benieuwd naar stoffen lamellen? Voor elk soort raam en elke ruimte bestaat er een gepaste oplossing. Bij Verfland Interiors staat ons creatief team voor u klaar om van uw thuis een gezellige, inspirerende plek te maken. Wij geven u graag persoonlijk advies en denken graag mee out of the box. Wij verzorgen het totaalconcept, van onze eerste kennismaking tot afwerking, plaatsing en dienst na verkoop. We kijken alvast uit naar onze afspraak!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Kom naar onze showroom