Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van uw inrichting geef ik u het beste advies.

Lichtdoorlatende rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wilt u beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Niet alleen voor raamdecoratie kunt u bij ons terecht. Ook voor leuke woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres.’

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Lichtdoorlatende rolgordijnen: betaalbaar en sfeervol

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn de ideale én betaalbare raamdecoratie voor bij u thuis of in uw (thuis)kantoor. Overdag bieden ze u privacy zonder aan daglicht in te boeten. Wanneer uw licht ’s avonds brandt, dan zullen mensen buiten enkel een silhouet zien. Bij Verfland Interiors in Hasselt bent u aan het juiste adres om alles te weten te komen over lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze showroom net buiten Hasselt is makkelijk bereikbaar aan de Sint-Truidersteenweg. Kom snel eens langs!

Voor elke kamer

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor eender welke kamer. Of u nu graag een boek leest bij daglicht, televisie kijkt of op uw computer of laptop werkt. Van scherpe lichtinval zal u alleszins geen last hebben.

Coatings om te isoleren, beschermen én vuil af te stoten

De lichtdoorlatende rolgordijnen van Verfland Interiors zijn voorzien van een speciale laag of coating. In het gamma vindt u een thermische coating om uw ruimtes te isoleren. Ze houden zowel warmte als koude buiten. Daarnaast bestaan er ook coatings die vlamvertragend zijn of die vuil afstoten. Alles om u het leven makkelijker en aangenamer te maken. Bij Verfland Interiors staan we klaar om uw specifieke interieurvraag te beantwoorden. Wij zijn makkelijk bereikbaar. We komen als u dat wens zelfs bij u thuis langs om advies op maat te geven.

Rolgordijnen in elke uitvoering

Perfect maatwerk, daar zijn we trots op bij Verfland Interiors. Dat is ook zo voor uw rolgordijnen. Het gebruik van onderlatten maakt de gordijnen zwaarder zodat ze mooi strak naar beneden hangen. Een streling voor het oog! Wij bieden onderlatten aan in alle maten, materialen en kleuren, denk maar aan gestoffeerd ovaal, aluminium, grijs of wit, maar groot en robuust kan ook, strak of in hout. Zaakvoerders Olivier en Eric leveren steeds het beste resultaat. Hebt u nood aan een externe, vakkundige blik en heeft uw interieur nood aan een opfrissingsbeurt? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Breng sfeer met overgordijnen

Overgordijnen zijn multi-inzetbaar. Elegant en smaakvol zorgen ze voor stijlvol ingerichte ruimtes. Een extra voordeel is dat overgordijnen ook isoleren, zowel in de winter als in de zomer. ’s Avonds bieden ze de nodige privacy. Combineer uw lichtdoorlatende rolgordijnen dus met overgordijnen en geef extra schwung aan uw interieur. Verfland Interiors biedt een zeer diverse collectie gordijnstoffen aan, van rustige kleuren tot trendy prints. Breng een bezoekje aan onze showroom en ontdek ze zelf!

Uw huis wordt een thuis met de mooiste lichtdoorlatende rolgordijnen

Nog aan het twijfelen? Dan overtuigen we u graag! De Verfland Interiors experten denken graag met u mee over de beste keuze lichtdoorlatende gordijnen voor uw specifieke situatie. Stof, kleur en afwerking… we hebben er jarenlange ervaring mee. Ook qua techniek is er veel mogelijk: met een cassette werken, zijgeleiding, elektrische bedienbare rolgordijnen… Kom langs en spreek met onze experten. Ze geven u het advies dat u nodig hebt. Afspraak aan de Sint-Truidersteenweg, net buiten Hasselt!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’