Lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Wel licht, geen inkijk met lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen passen werkelijk in élke kamer van uw woning of werkruimte. Ze bieden u voldoende privacy zonder in te boeten aan aangenaam daglicht. Een extra handigheid is het top-down/bottom-up systeem waarmee u de plissés exact op de gewenste hoogte kunt hangen. Zo vermijdt u hinderlijke inkijk. Vertrouw op het team van Verfland Interiors om samen met u dé oplossing voor uw thuis te vinden. Kom langs in de showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt of maak een afspraak met onze interieurspecialiste, Sandrine.

Lichtdoorlatende plissés, maar voldoende privacy

Lichtdoorlatende plisségordijnen bieden overdag een aangenaam gefilterd licht. ’s Avonds kunnen ze ietwat doorschijnen als u binnen de lichten aandoet. Combineer ze daarom met overgordijnen die u dichttrekt wanneer het donker wordt. Dat geeft niet alleen prachtig effect, ze zijn ook geluiddempend en isolerend. En dat merkt u ook in uw portemonnee! Bij Verfland Interiors geven we u graag persoonlijk advies zodat u de beste keuze kunt maken. Breng ons dus een bezoekje aan de Sint-Truidersteenweg.

Twee verschillende plooibreedtes

Verfland Interiors biedt lichtdoorlatende plisségordijnen met twee verschillende plooibreedtes: 20 mm en 32 mm. Naargelang uw smaak adviseren we u graag. Voor een stoer interieur met grote ramen opteren we vaak voor brede plooien. Kleinere ramen of ramen met een smalle glaslijst zijn veeleer gebaat met een smalle plooi. Smalle plooibreedtes werken ook goed bij draaikiepramen en veranda’s. Kortom, de experten van Verfland Interiors zijn er om u zowel op creatief als technisch vlak bij te staan in uw keuze.

Zeer geschikt voor het (thuis)kantoor

Met lichtdoorlatende plisségordijnen hebt u geen last meer van vervelende lichtinval op uw beeldscherm. Zelfs als uw kantoor zuidgericht is en dus veel zonlicht krijgt. De bediening van de plissés doet u in een handomdraai. Met een druk op de knop, manueel, met een draaistang of bedieningsstok. U kiest.

Coating op uw plisségordijnen

De stof van lichtdoorlatende plisségordijnen is op alles voorzien dankzij een extra coating. Denk maar aan de weerkaatsing van licht en warmte. Sommige coatings zijn zelfs vlamvertragend.

Plisségordijnen: makkelijk te onderhouden

Plisségordijnen weren stof en dat zorgt voor tijdswinst. De gordijnen schoonmaken met een borstel is letterlijk een werk van enkele luttele seconden. Wilt u ze toch wassen? Dat kan. Respecteer dan zeker het wasvoorschrift. Zit er elektronica in uw gordijnen? Laat die zeker niet in contact komen met water.

Boren? Niet nodig

Bij lichtdoorlatende plisségordijnen komt er geen geboor aan te pas. Dankzij het EasyClick-systeem – beschikbaar in verschillende RAL-kleuren én kindveilig – klikt u de gordijnen eenvoudigweg in uw kozijn.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Verfland Interiors een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Helemaal op uw maat

Op zoek naar raamdecoratie die perfect bij uw interieur en uw wensen past? Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn ervoor gemaakt en Verfland Interiors helpt u graag met het hele proces, gaande van keuze tot afwerking en technische ondersteuning. Mogen we u binnenkort verwelkomen? Onze showroom ligt net buiten Hasselt en is makkelijk te bereiken. Er is ook altijd voldoende parkeerplaats. Wij zetten de koffie al klaar, tot snel!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’