Lichtdoorlatende Duette®Shades

Lichtdoorlatende Duette®Shades

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor u ook een Duette®Shades!

Lichtdoorlatende Duette®Shades verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heeft u kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Duette®Shades, dan hoeft u niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Duette®Shades: elegant, lichtdoorlatend

Kent u Duette®Shades al, met die bijzondere honingraatstructuur? Het is een luxueuze, elegante raamdecoratie én het is een ideale oplossing voor al uw ramen met bijzondere vormen en/of afmetingen. Grote, schuine of driehoekige ramen. Erkerramen, dakramen of lichtkoepels. Het kan allemaal! Benieuwd naar lichtdoorlatende Duette®Shades? Onze interieurspecialiste Sandrine staat voor u klaar in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, nabij Hasselt. Maak gerust een afspraak!

Plooien in drie breedtes

Dankzij de drie verschillende plooibreedtes zijn de lichtdoorlatende Duette®Shades erg flexibel. Kleine of grote ramen? Elegantie of een stoere look? Deze raamdecoratie past in elke ruimte. Bij Verfland Interiors staan we u graag bij om de beste keuze te maken voor uw interieur. We verwelkomen u graag in onze showroom langs de Sint-Truidersteenweg.

Duette®Shades: ruime keuze aan stoffen en kleuren

Hoe zou u uw interieur omschrijven? Urban, rustiek, retro? Duette®Shades zijn multi-inzetbaar en passen werkelijk in élk type interieur. Kom dus een kijkje nemen in onze showroom en laat u betoveren door de vele stoffen en kleuren. Verfland Interiors geeft u met alle plezier kleur- en interieuradvies.

Duette®Shades: combineer met overgordijnen

Semi-transparante Duette®Shades zijn de ideale oplossing als u privacy met een subtiel uitzicht wilt combineren. Liever overdag een volledig vrij uitzicht zonder aan privacy in te boeten? Dankzij het top-down/bottom-up-systeem schuift u de Duette®Shades waar u maar wilt. Kies voor ’s avonds voor stijlvolle gevoerde gordijnen. Zo zorgt u voor volledige privacy, aangezien de Duette®Shades wat kunnen doorschijnen als u binnen de lichten aan hebt. Combineer de Duette®Shades dan met een stijlvol gordijn en creëer een warm, intiem interieur. Bovendien zorgen Duette®Shades voor een aangename akoestiek dankzij de geluiddempende eigenschappen van het materiaal. Benieuwd? Bij Verfland Interiors geven we u met alle plezier een demonstratie in onze showroom.

Dakramen en lichtkoepels? Geen probleem voor Duette®Shades

Duette®Shades bestaan in allerlei soorten en maten. Hebt u dakramen, lichtkoepels, draaikiepramen of ramen met een vorm die niet zo standaard is? Ook dan is er een gepaste oplossing. Duette®Shades kunt u op verschillende manieren bedienen: via een handgreep, met een draaistang of een bedieningsstok. Zelfs elektronische bediening is een optie. Het achterliggende systeem van de koorden die de stof ophalen en neerlaten is onzichtbaar weggewerkt in de stoflagen. Dit geeft deze raamdecoratie een strakke en elegante uitstraling.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Verfland Interiors een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Duette®Shades: helpt u besparen

Dankzij de lichtdoorlatende stoffen van Duette®Shades bespaart u tot wel 25 % op uw energiefactuur. Extra pluspunten zijn dat de stof vlamvertragend én stofwerend is. Bovendien zijn ze ook onderhoudsvriendelijk: sommige stoffen zijn perfect wasbaar of u kunt ze eenvoudigweg met een borstel schoonmaken. Uiteraard dient u de elektrische variant met een droge doek schoon te maken en water te vermijden. Benieuwd? We geven u graag een demonstratie in onze showroom.

Komaf met ongewenste lichtinval

Een vervelende lichtinval op uw beeldscherm is verleden tijd dankzij Duette®Shades, of u nu ontspannen naar tv kijkt of (thuis)werkt. De stoffen van de lichtdoorlatende Duette®Shades worden heel slim gekozen om ongewenste lichtinval tot een minimum te beperken.

Duette®Shades op maat voor u

Op zoek naar raamdecoratie die perfect bij uw interieur en uw wensen past? Lichtdoorlatende Duette®Shades zijn ervoor ontwikkeld! De interieurexperten van Verfland Interiors helpen u graag: van uw eerste bezoek tot de uiteindelijke installatie. Kom langs in onze showroom nabij Hasselt en stel ons gerust al uw vragen. U bent van harte welkom.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’