Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Kijkje in de showroom

Verduisterende rolgordijnen

Duo-rolgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Rolgordijnen, de oplossing voor elk raam

Rolgordijnen zijn een uitstekende keuze aangezien deze raamdecoratie op elk raam past. Zélfs voor zeer grote ramen, draaikiepramen of ramen in vochtige ruimtes. Bij Verfland Interiors bent u aan het juiste adres om alles te weten te komen over rolgordijnen. Onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, nabij Hasselt, is makkelijk bereikbaar aan de Sint-Truidersteenweg. Maak gerust een afspraak, wij nemen graag de tijd om u het beste voorstel te doen.

Praktisch, mooi en sfeervol

In het gamma rolgordijnen vindt u voor elk wat wils: diverse stofdiktes, diverse weefsels, transparant, verduisterend, met coating of screendoek. Rolgordijnen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook erg praktisch én ze zorgen voor een aangename en aanpasbare sfeer in elk modern interieur. Rolgordijnen kunnen ook verduisterd worden wat een prachtige combinatie is met in-betweens of transparante gordijnen.

Ook voor grote ramen

Ook voor grote ramen zijn rolgordijnen uitermate geschikt. Verfland Interiors biedt rolgordijnen aan op maat. We kunnen tot 4,2 meter breed gaan. Hebt u een nog breder raam? Dan combineren we twee gordijnen tot een breedte van wel 8 meter. Kom langs in onze showroom en onze experts overlopen samen met u, naast de creatieve, ook de technische kant.

Zelfs voor draaikiepramen…

Hebt u draai- en kiepramen? Hoewel deze ramen zeer handig zijn, zijn ze niet geschikt voor elke raamdecoratie. Wat wel altijd past? Rolgordijnen! Dankzij de zijgeleiding hoeft u zich geen zorgen te maken en blijft het gordijn mooi strak voor het raam hangen.

… en voor badkamer- en keukenramen

Vochtige ruimtes en stoffen gordijnen, het lijkt geen match. Maar ook hiervoor heeft Verfland Interiors een oplossing in de vorm van een screendoek. Het screendoek zorgt ervoor dat uw gordijnen vocht en schimmel afweren. Bovendien maakt u ze in één beweging schoon, met een vochtig doekje.

Raamklinken vormen geen probleem

Rolgordijnen kunnen ook contra-rollend zijn. De stof rolt dan niet langs de achterkant maar langs de voorkant van de rol af. Zo raakt het rolgordijn uw raamklink niet. Ook voor moeilijke hoeken in uw woning, passen we het contra-rollend gebruik toe, zodat de kier tot een minimum herleid wordt.

Zelf monteren kan, laten monteren ook

Bent u een handige Harry en kiest u ervoor om uw rolgordijnen zelf te monteren? Wij leveren u een montageprofiel aan dat u probleemloos zelf tegen uw plafond of wand kunt bevestigen. Doet u voor de montage liever beroep op echte vakmensen? Dan staan onze technische kraks voor u klaar om uw rolgordijnen tot in de puntjes af te werken.

Rolgordijnen bij Verfland Interiors

Denkt u dat rolgordijnen iets voor u zijn? Laat ons u verder overtuigen in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. We zijn goed bereikbaar langs de Sint-Truidersteenweg. Wanneer u bij ons langskomt willen we u vooral persoonlijk goed begeleiden en inspireren zodat u een goede keuze kunt maken. Hebt u interesse in elektrische rolgordijnen? Ook dat kan. Bij Verfland Interiors combineren we onze creatieve én technische kennis om u het totaalplaatje te bieden.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Screendoek, ook voor rolgordijnen